Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért kell nyilvánosan szoptat...

Miért kell nyilvánosan szoptatni? Vagy ha muszáj miért nem diszkréten?

Figyelt kérdés

nem hiszem el hogy nem lehet megoldani hogy indulás előtt szoptasson valaki, vagy vigyen lefejt tejet üvegben stb

oké ha vészhelyzet van elhúzódik a nap stb akkor rendben.

DE! pl miért kell étteremben, miközben más jóízen eszi a vacsoráját és farkasszemet néz vele egy 120kilós nő kilógó melle..

rendben, ha muszáj szoptasson ott, de vagy takarja el magát kendővel, pulcsival akármi, vagy menjen ki a mellékhelységbe..

2014. jún. 20. 09:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
14%

várom, hogy egyszer legyen kiírva ez a kérdés is,:

"miért olyan tolakodóak az emberek, hogy amikor táplálom a kisbabámat, lesnek, mint borjú az újkapura?"

mi a szoptatásban és egy női mellben olyan természetellenes?

szerintem jól tette a nő, hogy nem mérlegelt sokáig, hogy az éhes kisbabáját táplálja e abban a helyzetben, vagy az uri közönséggel törődve rohangásszon ide oda, meg bújjon az asztal alá az éhségtől síró kisbabájával, hogy etetni tudjon.

amúgy meg nem tudom, hogy elgondolkodsz ezen a válaszon, és az összes olyanon, aki másképp vélekedik mint te... aki nem ért veled egyet a "szoptatás nyilvánosan hányingerkeltő" fura gondolattal, az le lesz pontozva, aaaz tutti... :)

amúgy a lefeejt tej... te vagy nem vagy anya, vagy tápszerezted a gyereked, az tuti, de a szoptatáshoz nem nagyon értesz :)

2014. jún. 20. 10:16
 12/43 anonim ***** válasza:
24%

nekem lehúzza a kendőt a kisfiam szoptatás közben, mert játéknak tekinti :)

szóval a kendős dolog nem nagyon működik. meg amúgy, lehet, a nő jobban jár, ha nem a mellét és a szopizó gyerekét takarja le a kendőjével, hanem a fejét, hogy ne tudják az illemtudó bámészkodók, hogy kit kell leköpni :) :) :)

légyszíves ne nézd a szoptató anyukákat nyilvánosan. nem szeretjük :) :) :)

2014. jún. 20. 10:21
 13/43 anonim ***** válasza:
69%

Ennyi erővel a pelenkázás is természetes dolog mégsem tesszük fel a gyereket az asztalra az étterembe és cserélünk kakis pelust mindenki elött!

Szerintem a mellére senki nem kíváncsi,és azért ha ilyen van akaratlanul is oda néz az ember!(bámulunk mint borjú....)

2014. jún. 20. 10:25
 14/43 anonim ***** válasza:
75%

Én sem hiszem,hogy bámulás, ha valaki egy fedetlen mellre akaratlanul is odakapja a tekintetét.

Diszkréten is lehet csinálni, csak akarni kell. Én még soha nem voltam olyan helyen, ahol nem tudtam volna egy csendesebb sarkot keresni. Egyszer étteremben kezdett sírni a fiam, mert itthon hiába erőltettem, nem akart szopizni. Odamentem a pincérhez,hogy tud-e segíteni valami csendesebb helyet találni. Hívta a vezetőt, aki kedves volt és felajánlotta az irodáját hátul. Pikk-pakk meg is voltunk vele. De egy parkban is lehet, egy eldugottabb padot találni, és pelussal magunkat eltakarni!

2014. jún. 20. 10:31
 15/43 anonim ***** válasza:
84%

Aki azt mondja, hogy ez így természetes, és nehogy már a síró babát várakoztassa. A meztelenség is természetes, ahogy sok minden mégsem mászkálunk meztelenül.

Szerintem diszkréten letakarva étteremben, parkban is oké. De a legjobb tényleg félrevonulni, kicsit diszkrétebben csinálni. Arról nem beszélve, hogy a férjem sem akarja, hogy más lássa a melleimet.

2014. jún. 20. 10:38
 16/43 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem is ha már nyilvános helyen kell szoptatni,akkor legalább eltakarva. Az oké,hogy ez a világ legtermészetesebb dolga,de megértem,hogy más meg kényelmetlenül érzi magát emiatt. A pisilés is természetes és szükséges dolog,mégis még meg is büntetik azt aki nyilvánosan csinálja. Én úgy szerveztem a dolgaimat,hogy szoptatási időben otthon legyünk. Persze van,amikor ez nem megoldható,de én mondjuk nem szerveztem tele a naptáramat programokkal,míg szoptattam.
2014. jún. 20. 10:44
 17/43 anonim ***** válasza:
75%
Mert leszarják a többi embert.
2014. jún. 20. 10:50
 18/43 anonim ***** válasza:
72%
Semmiből nem tartana, hogy letakarja a textilpelussal....én szoptattam a gyermEkemet, mindig megtaláltam rá a módot, hogy diszkréten etessem. Sosem vittem lefejt tejet, mindig mellből szoptattam, de DISZKRÉTEN. Természetes a szoptatás, de az hogy a fél pláza lássa, hát már bocsi, de ez ultragáz!!
2014. jún. 20. 11:07
 19/43 A kérdező kommentje:

nem bámultam, szemben lévő asztalnál ültem konkrétan ha akartam ha nem farkaszemet nézett velem a nő..

most ez lehet felháborít sokakat de ha egy jó nő szoptat velem szemben akkor elviselem , de ez a nő igénytelen és ronda volt.

2014. jún. 20. 11:28
 20/43 anonim ***** válasza:
13%
Látszik hogy még nincs gyermeked, de ne is legyen!
2014. jún. 20. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!