Szoptatás alatt volt valakinek hasonló tünete? Menzeszt jelzett?
3honapos a kicsi, és par napja faj a hasam. Császárral született igy kevésbé tudom eldönteni pontosan milyen fajdalom és hol.(a belső heg vagy a perefészek?) De a mensi előtti fajdalomhoz hasonlitanam csak nem pont ott mint akkor.De nem tudom teljesen behatárolni.
Szoval tegnap ilyen zsélés sárgás folyást tapasztaltam, mint kb a nyákdugo volt,illetve a kicsi se nagyon akar szopizni. Először az időváltozasra gondoltam de lehet mensi lesz? a szoptatás gyakorisága vagy a szopott mennyiség befolyásolja a menzeszt? Mert a pici 6-7x szopizik de csak keveset mert kevés a tejem és tapszer potlast kap az elejétől. Hozzáteszem hogy valami gyulladásom (véna,torok,fül mandula..sorra..)mindig van miota megszületett (ugygondolom ez is közrejátszott a tejmennyiségben) de a metszések szépen begyógyultak.
Esetleg meg fog jönni?Jövőhéten megpróbálok elmenni a dokihoz de addig is megköszönném ha tudtok valamit tanácsolni. Igazábol félek nehogy elapadjon a tejem.
Nekem szülés után 6 héttel megjött mind2 gyereknél.... sok tejem volt és sokszor is szopiztak a gyerekek. Viszont mielőtt megjött volna mindig kicsit kevesebb lett a tejem és mintha annyira nem ízlett volna nekik.....de ez aztán mindig rendeződött.
Lehet mensi lesz,lehet az idő és lehet még sok más is
Pont mint az első válaszolónál.
Hamar megjött, és kevesebb is lett a tejem, és a babám is elfordult olyankor, nem nagyon akart szopizni, de pár nap után helyre állt a dolog!
Simán lehet neked is mensi, de persze nem lehet tudni. Ha nem változik a helyzet, kérdezz rá dokinál.
Megjött.:(
A tejem annyira lecsappant h a baba épp 10-30 miliket tud szopizni...:(
Eddig 40-80akat tudott. nagyon remélem ez nem lesz rosszabb.eléggé elkeseredtem. Azért köszönöm a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!