Milyen mellszívót érdemes venni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 20:25
11/16 anonim válasza:
Én vettem kezdetnek egy kézi medelát, az nagyon nem vált be. 3 hónapig fejtem a kezemmel, az nagyon macerás meg fárasztó és mivel nekem nem szopizott a babám így beruháztunk egy madela swing elektromosra. Na az megváltás volt. Próbáltam még az avent kézit meg a pesztonka elektromost is és egyikkel sem tudtam fejni.
12/16 anonim válasza:
Nekem Avent kézim volt. Bár elektromos jobb lett volna...
13/16 anonim válasza:
Nekem tommee tippee és avent kézi is van....Ez inkabb arra jo ha nagyon feszül akkor könnyits rajta . De a maradékot nehéz vele kifejni tapasztalatom szerint. Előre fejéshez jo de szopi utan nekem kézzel ment csak. Ez a kettő szinte ugyanazt tudja szerintem. A t.t.kicsit gyengédebb de ugyanannyit tudtam vele mindig leszivni mint az aventtel.Az aventtel néha fajt mar olyan erősen szivott.
14/16 anonim válasza:
Medela Swing, ha dupla ennyibe kerülne akkor is megérte volna.
pozitívumai:
- elemmel használhatom és nem vagyok a hálózathoz "kötve"
- a feje kompatibilis a kézi medela fejével, így gyakorlatilag 2 fej volt mindig használatban (egyik sterilizálóban másik használatban)
- többször volt, hogy felszívta a tejet a gép, de semmi baja nem lett tőle
- a kialakítása olyan, hogy nyakba akasztva kényelmesen lehet vele közlekedni
- kicsi és csendes, éjszaka baba mellett is lehetett használni
Nálam egy kis hátrány jött ki, a gumi lapocska kiszakadt, így abból előre érdemes beszerezni párat, mert ugye pont akkor szakad el amikor kellene (590 Ft, akármelyik nagyobb bababoltban kapható).
Én 8 hónapig aktívan használtam, tökéletesen működött.
15/16 anonim válasza:
Nekem avent kézi van, immáron 10 éve. Bevált. Sok tejem volt mindegyik babával, kézzel és ezzel fejtem.
16/16 anonim válasza:
Én mind a három gyerekemnél gépit használtam. Nem az Aventeset, hanem a gyógyászati segédeszköz boltban lehet bérelni a gépet, de meg kell venni a mellszívó részét (a sterilitás miatt). Van nekem Aventes is, de csak kézi. Azért nem vettem meg hozzá a gépet, mert fölöslegesnek éreztem ennyi pénzt kiadni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!