Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 éve szoptatok és kb.3...

1 éve szoptatok és kb.3 hónapja érzem hogy kimerültem. Ajánlana valaki nagyon jó vitamint?

Figyelt kérdés

Fél éve ráadásul ekcémával küzdök amit csak gyógyszeres krémmel tudok valamennyire kezelni.

Így nagyon fontos lenne olyan vitamin bevitel ami segítene az ekcéma legyőzésében.

Ligetszépeolaj kapszulát ajánlották de több helyen is olvastam hogy szoptatás alatt nem szedhető. Ez igy van? Terhes vitamint szülés után fél évig szedtem. Talán kezdjem el újra szedni?

Előre is köszönöm a segítséget! 😏

2014. jún. 15. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a szoptatás alatt végig ajénlott akismama vitamin, vedd a legolcsobbat (pl gravida) A tejkiválasztás simán kit tudja meriteni ebnnyi idö után is a te készletedet.
2014. jún. 15. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem flegma akart lenni. Nokia telefonom van és annak a smile készletéből választottam. 😊
2014. jún. 16. 05:41
 3/5 anonim ***** válasza:

szóval telóról:) akkor jó, köszi! mert már több mindenkinél láttam, csak azt hittem, valahogy gépen illesztik be!

szerintem ne vuduzz ilyen ligetszépeolaj meg ilyesmivel, nyugodtan lehet terhesvitamint vagy sima multivitamint szedni! vagy a régi módszer: gyümölcs, zöldség, sok víz:)

2014. jún. 16. 09:16
 4/5 Julie S ***** válasza:

D, K2, C vitamin, E vitamin (tobbfele tokoferollal), B komplex, omega-3, magnezium, cink, es lehet, hogy szukseged van vaspotlasra is. Jo otlet terhesvitamint szedni, de nem art atnezni mibol mennyi van benne es kiegesziteni ezzel-azzal.

Az ekcemara a shea vaj jo lehet, vagy a Sudocrem is talan segit rajta.

2014. jún. 16. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vérszegény vagyok így vas és c- vitamin az elsődleges pótlás. A többit próbálom zöldséggel és gyümölcsökkel bevinni.
2014. júl. 3. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!