Miért szeretik a "szoptatós" anyukák állandóan cukkolni a "tápszeres" anyukákat? Persze majd mindegyikhez oda van írva, hogy nem provokáció. :/
Ha annyira "csak kíváncsi vagyok" akkor olvassátok el az előző kérdéseket. Miért kell nap mint nap olyanokat olvasni, hogy miért sok a tápis baba, miért kellett tápit használni, miért nem akarnak szoptatni stb. ?
Nem gondoljátok, hogy egy anyának éppen elég a saját lelkiismeretével megküzdenie és a közvetlen környezetének a bírálatával?
Vajon mit szólnátok, ha ti szembesülnétek nap mint nap olyasmivel, ami amúgy is fájó pont a lelketekben?
Szia!
Én nem tartom magam szoptatás őrültnek:), ha sikerül, sikerül, ha nem, nem, Nem megyek a falnak miatta:)
A Sógornőm megszálott szoptatás párti.Szerinte csak az a jó anya, aki szoptat!!! Állandóan kaptam, kapom az "ívet"tőle, ugyanis az első babámat nem tudtam szoptatni, csak 4 hétig, begyulladt a mellem és elapadt a tejem, erre azt mondta, hogy ÉN NEM AKARTAM SZOPTATNI A LÁNYOMAT!!!A második lányomat 8 hónapig sikerült és magától elhagyta, az istennek nem akarta a szájába venni a cicit, 2 hétig próbálkoztam, majd a doktornő azt mondta NE erőltessem tovább. Erre is azt mondta a sógornőm, hogy a kényelmet választottam:) a hugaim sem tudtak szoptatni, pedig akartak:(a sógornőm a mai napig fejükhöz vágja nekik is," amit nem akarunk, az nem megy"legszívesebben, felpofoznám, csak az öcsém miatt nem teszem!!!!Szerinte a szoptatás fejben dől el!
hozzáteszem a lányaim még komolyabb betegségen nem estek át kisebb megfázásokat eltekintve!!Az Ő gyerekei meg állandóan betegek!!Most szekáljam Én is, hogy na...szoptattál, mégis betegesek!!
Ennél intelligensebbnek tartom magam. Te se foglalkozz ezzel a témával.
Bocsi, kicsit elragadtattam magam:)de engem is felháborít a tápszer konra szoptatás téma.
Minden jót Nektek:)
Szia!
Mar en is gondolkodtam egy ilyen kerdes kiirasan.
En 2 honapig tudtam kizarolag szoptatni es utana meg 2 honapig ugy h valamennyi potlast is adtam hozza.
Szoval osszesen 4 honapig,de orulok h eddig tudtam.
Engem is baromira irital h sok tapszeres anyuka valasza le van hurrogva es pontozva,csak mert tapszerezi a babajat.
Oruljon aki szoptatni tud es ne cseszegesse azt aki nem tud.
Anyukamnak 5 gyereke van es csak az elsot tudta 6 honapig szoptatni,minket csak 1-2 honapig.
Megis ez a tesom betegeskedett a legtobbet.
Erdekes nem?
Es igenis provokalo a szoptatas anyukak kerdesei.
Ezt talaltam:
Szerintem elgondolkodtato es remelem sok szoptatos anyuka kicsit magaba szall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!