Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kismamik! Milyen erzes szoptatni?

Kismamik! Milyen erzes szoptatni?

Figyelt kérdés

Meg csak a 10 hetben vagyok,de ezen gondolkodom hogy milyen lehet!

Mit ereztek?

2014. jún. 5. 21:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso a valaszt,igen kicsit fura lesz,hogy o tulajdona lesz :)

De jo lesz latni hogy elalszik rajta es olyan kis elegedetten

2014. jún. 6. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
az elején pokoli volt,sírva szoptattam hetekig, mellgyulladás, antibiotikum, szoptatás, fejés, szoptatás, ebből állt a napom. egyik mellből evett, közben a másikból spriccelt, éjjel többször öltöztem át :D 7 hétig kínlódtam annyira fájt a szoptatás! azt hittem sosem múlik el, nem akartam hinni másoknak, hogy valaha elmúlik, és öröm lesz a szoptatás! hát amennyit szenvedtem... újracsinálnám, mert imádom nézni, ahogy szopizik, minden könnycseppet megér! ne add fel, ha esetleg te is így jársz, és gratulálok! :)
2014. jún. 6. 21:26
 13/15 53gr3ii W33D válasza:
remek ;)
2014. jún. 25. 08:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi fajhat ebben... a szules utani elso napok valobann kellemetlenek voltak, de akkor sem a mellem, hanem a mehem fajt, mert a szoptatas mehosszehuzodasokat valtott ki, rs ekkor tisutult a mehem. Elso naptol kezdeve nagyon ugyesen szopott a kislanyom, egyaltalan nem fajt.
2014. okt. 26. 07:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze lehet hogy valakinek nem faj,az ismerosomnek nagyon fajt az elejen,majdnem sirva fakadt.
2014. okt. 26. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!