Milyen kézi mellszívót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Eléggé sos kéne, egy hete szültem, kb a 3 napon lövellt be, de nem volt sok, most viszont megindult, de a babám nem eszik ennyit, el is alszik rajta folyton, és nagyon fáj, feszít, muszáj lenne fejnem, mert félek, hogy be fog gyulladni..2014. máj. 30. 12:56
1/7 anonim válasza:
Aventet és a madelát nagyon dícsérik, én egy olcsóbb bertonit vettem, de teljesen jó volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is néztem az árakat, azért is kérdeztem, hogy egy olcsóbb is jó -e. Nagyon köszi!
2014. máj. 30. 13:01
3/7 anonim válasza:
kézi aventem volt, nem volt vele gond
5/7 anonim válasza:
Nekem kézi Avent volt, ha "ráérzel", akkor utána tökéletes, nagyon könnyen használható. Én nagyon szerettem és sok tejet tudtam eltenni.
7/7 anonim válasza:
Aventem volt, de inkább megtanultam kézzel fejni. Nyikorgot is. Nem mondom hogy használhatatlan volt, mert működött rendesen, de kézzel nem fájt és gyorsabban jött, szerintem érdemes lenne utánaolvasnod és esetleg kipróbálni. Az én cicimet nem mellszívóhoz találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!