Beatrix25 kérdése:
Milyen márkájú mellszívót ajánlanátok? És kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 13:41
1/7 anonim válasza:
Én Medela-t használok,kézit.Nagyon szeretem,mert hatékony.De sokan az Avent-esre esküsznek.Szerintem ez egyén függő,kinek melyik használható,kényelmes,hatékony.Árat nem tudok pontosan mondani,de kb. 10e körül lehet az ára.Egészség kártyára meg tudod venni gyógyászati seg.eszköz boltban és úgy sem drágább,mintha nagyobb hipermarketben vennéd.
2/7 anonim válasza:
medela mini 25 000 Ft
nekem volt avent kézi és elektromos is ,de nem volt ennyire jó
3/7 anonim válasza:
tommee tippee nekem bevált.
Csomagban vettem, cumisüvegekkel, sterilizálóval, meg csomó minden volt még mellette. 25e volt.
4/7 anonim válasza:
Én Medela kézit használok,már a második gyereknél. Kb. 6-7ezer szerintem. Elégedett vagyok vele.
5/7 anonim válasza:
Nekem aventes kézi van. Haználtan vettem 3000-ért, teljesen szuperül bevált.
6/7 anonim válasza:
Avent kézi. Nagyon jó, újan vettem, kb. 10000 volt tejtároló poharakkal és sterilizátorral.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:)
2012. jún. 22. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!