Ajánlanátok jó és hatásos elektromos mellszívót?
Figyelt kérdés
Most Bibi van, de be akarja adni a kulcsot, meg nem is szeretem, mert kézzel is segíteni kell a fejésnél. Jó lenne, ha olyat találnék, ami hatékonyabb és nem kell kézzel ugyanúgy fejni, mintha kézi gépem lenne.2010. júl. 19. 13:05
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem elektromos medelám van.
Egyszerűen imádom.S anyatejleadó is vagyok!
4/11 anonim válasza:
Avent elektromos. Szintén anyatejleadó vagyok. A kézi után ez maga a megváltás. :-)
5/11 A kérdező kommentje:
Az Aventen és Medelán belül melyik fajta a jó? Isis, Mini ... ?
2010. júl. 20. 02:26
6/11 anonim válasza:
Nekem Aventes is van meg Medelás is. Az Aventes nagyon rossz, az elektromos Medelás az csúcsszuper volt. Már nincs tejem, ugyhogy árulom a Medelásat.
7/11 anonim válasza:
Nekem 3 ónap után elromlott a medelás mellszívom,nem szívja már ki a tejet pedig nagyon szerettem:(
8/11 anonim válasza:
mást nem próbáltam, csak az Aventet, ezt nagyon szeretem
9/11 anonim válasza:
Nekem Medela Mini Electric volt, nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!