Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális ez a sűrűn szopizás?

Normális ez a sűrűn szopizás?

Figyelt kérdés

1 hónapos múlt a lányom, van hogy óránként szopizik, pedig van tejem, mert miután jóllakik, érzem,hogy még van. Nem fejem neki, hagyom hogy ő egye ki.

Napi 5-6x kakil, sok pisije van, nem jön vissza neki büfikor semennyi. és már több mint 1 kilót hízott az 1 hónap alatt.

Többször is átaludta már az éjszakát anélkül,hogy szopizott volna,ami szintén arra utal hogy van elég tej ahhoz hogy jóllakjon. Mégis érdekel, miért eszik ilyen sűrűn?

2014. máj. 24. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak így nyugtatja magát és ilyenkor nem is igazán eszik.
2014. máj. 24. 23:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Imád cicizni, szeretem is így nyugtatni/altatni, de néha őt zavarja amikor megy a szájába a tej. Viszont van hogy alvás közben határozottan beleszív 2-3 erősebbet, de tudná csinálni akár órákig is.
2014. máj. 24. 23:45
 3/6 Julie S ***** válasza:
Lehet, hogy szomjas, azert cicizget gyakran.
2014. máj. 25. 00:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Végülis...ebben a melegben egyébként sem csodálnám. most alszik már kb. 8 óra óta.
2014. máj. 25. 00:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Tok normalis. Nekem a 9 hosom is kepes ra csak par perc alatt vegez. A tiednek meg pici a gyomra es gyorsan tele lesz nem a tejjel van gond. Ez igy tokeletes!
2014. máj. 27. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:

akkor megnyugodtam! az első lányomat nem tudtam szoptatni, nem fogata el csak az üveget és 2 hétig tudtam neki fejni.

most szopi után fejtem le, másfél deci volt még.

2014. máj. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!