Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan fogyókúrázhatok szoptat...

Hogyan fogyókúrázhatok szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

Nyilván úgy szeretném, hogy ne menjen a szoptatás, tejmennyiség rovására. Mi az az étrend, amit követhetnék - ha fogyni nem is tudok, de legalább tartani tudjam a súlyomat? 5 hónapos a kisbabám, és sajnos nagyon jó az étvágyam. Az utóbbi 3 hónapban 2 kg jött fel rám, így most öszesen 6 kg plusz van rajtam szülés előtti állapothoz képest. Mozognék is szívesen, ha tudnám, hogy nem megy a tej rovására, de abban is tanácstalan vagyok, hogy mi az a mozgásforma, amit csinálhatok...

Nem kioktatást kérek, nyilván a gyerekem a legfontosabb, de az is fontos lenne, hogy jó érzéssel nézhessek a tükörbe.

2014. máj. 22. 14:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az a jó megoldás, ha belövöd azt a mennyiséget, amivel tartod a súlyod, és eszel mindent. Esetleg az édességet visszafogod, helyette gyümölcsöt, joghurtot eszel. Mozgásnak szerintem a hosszú séták a gyerekkel tökéletesek, mert zsírégetésre jó, de izomlázad nem lesz tőle és még a babának is jó. 4 hónapos a babám, én így tartom a súlyom, heti kétszer mérem magam, hogy tudjam jó úton haladok-e.
2014. máj. 24. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!