A húgom itt hagyta most az 5 hónapos babáját addig, amíg banki ügyeket intéz. Azt mondta, hogy max 30 perc, a sortól függően. Csak anyatejes a baba, de nem hozott neki csak vizet, mondván hogy siet. Az én kisfiam 6 hónapos és én is szoptatok még. A húgom babája most nagyon el kezdett sírni, és az ujjamat is nagyon szívja. A húgom telefonja valószínűleg le van merülve, mert nem elérhető. Mit csináljak??? Fejjek neki egy kis tejet? Vagy tegyem mellre? Vagy tea? Segítsetek!!!!
nem is olyan nagyon régen még a kórházakban is alkalmazták ezt a módszert-amikor nem volt az anyukának tejük.és elég sokan voltak "tejtestvérek"
ezért nem is értem hogy miért akadnak ki páran,hogy a saját testvérének a gyerekét megszoptassa ha tényleg éhes. vagy legalább fejjen neki.
2014. máj. 15. 14:18
12/18 anonim válasza:
Végül megszoptattad? Anyukának említetted? Mi volt a reakció? (Csak kíváncsi vagyok,egyébként nem ellenzem.)
2014. máj. 15. 14:28
13/18 anonim válasza:
A saját testvéremét megszoptatnám, ha ő szoptatná meg az enyémet az sem zavarna, idegen gyereket is megszoptatnék, de nem szeretném ha idegen anyuka szoptatná a gyerekemet, ez fura, tudom. :-) Amúgy ha pici babát hagyok valahol, feltöltöm a telefonom, és gondoskodok róla hogy elérhető legyek.
2014. máj. 15. 15:05
14/18 anonim válasza:
A sajat testverem gyereket persze, ha megszoptatnam. Nem latom ebben mi lehet a problema.
2014. máj. 15. 18:09
15/18 A kérdező kommentje:
No, a vége az lett, hogy megpróbáltam megszoptatni, de nem fogadta el. Szóval fejtem neki és kiskanállal elfogadta + pohárból is próbálkoztam, elég ügyes volt. A tesómnak elmeséltem, és abszolút megértette, azt mondta hogy ő is így tett volna a helyemben. A telefonját pedig ellopták, azért nem tudtam elérni rajta. Tök durva.
2014. máj. 15. 18:46
16/18 anonim válasza:
De jó hogy egy idős babáitok vannak. :) Én simán megszoptattam volna, de így is tökéletes ahogy feltaláltad magad. :)
Én a másod-unokatesóm babáját szoptattam meg, amikor az 3 hónapos volt: együtt voltunk sétálni, a baba megéhezett, ő maga nem szoptatott, hanem tápszer+sógornő lefejt tejét kapta a baba. Így elkezdett aggódni, hogy mire hazaérünk és tápszert kever, szétordítja magát a gyerek. Óvatosan felvetettem neki a dolgot, hogy vajon elfogadná-e a babája az én cicimet a cumisüveg helyett (1,5 éves volt a lányom), és rögtön megörült neki unokatesóm, szopizott is a kicsi, igaz elég ügyetlenül (cumizavaros lett persze). Mindenesetre SOS megoldásnak tökéletesen bevált.
2014. máj. 19. 01:26
17/18 anonim válasza:
2-es vagyok. Na, ezek után, hogy ennyiünk véleménye egyezik abban, hogy egy testvér simán megszoptathatja a tesója babáját, miért is kellett az én ugyanilyen válaszomat 22%-ra lepontozni? Komolyan, néha nem értem, mi történik itt.
2014. máj. 19. 13:21
18/18 anonim válasza:
én szoptattam húgomét is és nővéremét is.ők is az enyémet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!