Ti megszoptatnátok más babáját?
Figyelt kérdés
A húgom itt hagyta most az 5 hónapos babáját addig, amíg banki ügyeket intéz. Azt mondta, hogy max 30 perc, a sortól függően. Csak anyatejes a baba, de nem hozott neki csak vizet, mondván hogy siet. Az én kisfiam 6 hónapos és én is szoptatok még. A húgom babája most nagyon el kezdett sírni, és az ujjamat is nagyon szívja. A húgom telefonja valószínűleg le van merülve, mert nem elérhető. Mit csináljak??? Fejjek neki egy kis tejet? Vagy tegyem mellre? Vagy tea? Segítsetek!!!!2014. máj. 15. 13:11
1/18 anonim válasza:
Ebben az esetben meg, de nem tudom, hogy viszonyulna hozzá a tesód. Fejj le egy kis tejet és adj neki üvegből.
2/18 anonim válasza:
Szoptasd meg! Talán még a tesódnak sem kell feltétlenül megtudnia. Persze az kérdés, hogy a baba el fogja-e fogadni olyantól, aki nem az anyuja. 5 hónapos már elég okos. De próbáld meg! Úgysem lesz belőle rendszer, ez így nem perverzió.
3/18 anonim válasza:
A kérdésből nem derül ki, hogy mikor evett utoljára a baba. Nem csak azért sírhat, mert éhes. Én biztos kiakadnék, ha valaki megszoptatná a gyerekemet és én sem szoptatnám más gyerekét.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy pontosan mikor kapott utoljára, mert már nem először van itt nálam a baba és a húgom mindig úgy hagyta itt hogy semmi probléma nem volt. A nővérem imádja, nem hagyná itt felelőtlenül, vagy üres hassal anyatej nélkül. Bár tény hogy nem beszéltünk erről , mert rohant. Lefejtem egy kis tejet, kanállal adtam neki. Elfogadta, sőt... :) De azt hiszem ha hamarosan nincs itt a nővérem, ez a kanalazás nem lesz elég...
2014. máj. 15. 13:23
5/18 anonim válasza:
Nem. Kizárt. Fejj le neki egy kis tejet, az oké. De meg szoptatni..... Soha.
6/18 A kérdező kommentje:
A nővéremmel most beszéltem telefonon, ezért írtam az előző kommentemben azt hogy nővérem. A húgomat nem tudom még elérni. Aggódom...
2014. máj. 15. 13:28
7/18 anonim válasza:
Oké, hogy nem tudod mikor evett, de azt csak tudod mikor hagyta ott. Azt nem írtad, hogy késik a húgod, csak azt hogy sír a baba és a húgodat nem éred el telefonon. Nem mindegy, hogy 37 perce ment el ügyintézni, vagy 3 és fél órája.
8/18 anonim válasza:
mindenkeppen szoptasd meg.vagy ha iszik cumisuvegbol akkor fejj le neki egy kis tejcsit es add oda neki uvegbol
9/18 anonim válasza:
Édes testvérek vagytok, szoptasd meg a gyermekét ne sírjon!
Én mindenképpen megszoptatnám. Nem nagyon vacilálnék. Még egy idegen gyereket is megszoptatnék, ha éhesen lenne rám bízva és nem lenne neki más ennivalója. Először kanállal adnám neki, de aztán szoptatnék.
10/18 A kérdező kommentje:
Megjött a húgom, túléltük... :)
2014. máj. 15. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!