Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Menstruáció alatt csökken a...

Menstruáció alatt csökken a tej mennyisége?

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 12:08
1 2
 11/15 xStefix ***** válasza:

Kérdező, ha téged megnyugtat a tápszerdoboz, akkor vedd meg bátran. Bár tudod, hogy ha kéznyújtásnyi távolságra ott figyel a "biztos megoldás", az elég csábító lehet...

Nem próbálsz meg inkább addig fejni egy kicsit, hogy legyen valamennyi tartalékod a nehéz napokra? ;)

2014. máj. 14. 16:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Végül újszülött korában sem csábultam el, pedig nagyon nehéz napokat éltünk át, még egy szoptatási tanácsadó is járt nálam. De azóta is csak anyatejes. Viszont most már talán tényleg hamarabb elcsábulnék szerintem. :-) Szinte mindent eszik már, mit pont tápszert ne adjak neki 1-2x...de most szerencsére elég ismét, a köv. menstruációra felkészülök lelkileg. vagy lehet, hogy lassan el kellene kezdenem elengedni lelkileg, és megtartani csak a reggeli, esti és éjszakai szopit.
2014. máj. 15. 14:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Most látom hogy azt írtam 8 hónapos a lányom, eeej-eeej :-) Holnap "már" 9 hónapos. :-)
2014. máj. 15. 14:58
 14/15 A kérdező kommentje:
A fejés... :-) Annyit fejtem , hogy ránézek a mellszívóra és úgy érzem hozzám tartozik. :D De ezeket odaadtuk már, amikor mentem valahová, vagy mentünk együtt, és mivel én fekve szoptatok, hááát. :-) Ráadásul már alig-alig tudok fejni, korábban fél adagot sikerült szoptatás után főleg éjjel, most már csak 5 ml-ek jönnek le. Egyébként a lányom 7 hónapos koráig fejtem.
2014. máj. 15. 15:01
 15/15 xStefix ***** válasza:

Értelek.

Hát, én nem csipálom a tápszert, de ez én vagyok. :)

A lényeg, hogy úgy csináld, ahogy te helyesnek érzed és ahogy mindkettőtöknek jó. :)

2014. máj. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!