Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is csökken a tej...

Másnak is csökken a tej mennyisége menstruáció alatt?

Figyelt kérdés
Nekem most jött meg először szülés óta, de eléggé lecsökkent a tejem mennyisége., még tápszert is muszáj adnom, mert vártam 2 napig, 1-2 óránként cicire raktam, hátha gyarapszik a tej, de azóta csak nyűgösködik, alig alszik és sokat sír. Előtte nagyon jó baba volt. Most lesz 1 hét múlva 3 hónapos. Vissza fog jönni a tejem??
2009. szept. 26. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez gyakori. Utána visszaáll minden a normál kerékvágásba. Sokszor ilyenkor elutasítja a gyerek a cicit is akár...
2009. szept. 26. 12:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Remélem tényleg vissza fog állni a tejcim.

Tapasztalat esetleg valakinek az ellenkezőjéről? Vagyis hogy nem jött vissza?

2009. szept. 26. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyenkor megváltozik a tej íze. Próbálj meg édes dolgokat enni talán segít!
2009. szept. 26. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam, ugyanennyi idős volt a baba. (aztán fél éve nem jött meg...) Vissza fog térni! De az enyém meg se itta, sa lefejtem se, szóval örültem, hogy kevesebb van. Nem ízlett neki. Aztán pár nap után megint sok lett.

Ne keress ellenkező tapasztalatot, neked is így lesz!!! Mert így szokott működni.

2009. szept. 26. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
En ha lefejtem akkor szopizott,a mellem nem fogadta el az elso 2 napban,es ez mindig igy megy mar 4 honapja.De utanna rendesen szopizik.
2009. szept. 27. 07:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem ne , már 3x megvolt, most 6,5 hónapos a lányom.

Észre sem vette, hogy havizok.

2009. szept. 28. 09:40
 7/7 anonim válasza:

nekem igen

15f

2010. ápr. 24. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!