Van összefüggés a tej mennyisége és a menstruáció között?
Négy hónapos volt a babucim, mikor először megjött szülés után a mensim. Az első "tünet" a tejcsökkenés volt, teljesen kétségbe is estem, hogy elapad a tejem. Aztán mikor megjött, a tejcsi is visszaállt az eredeti szintre. Én is olvastam, hogy ilyenkor az íze sem az igazi, de az én fiam nem reklamált:-))
Azóta úgy próbálok ezen segíteni, hogy mielőtt megjönne már iszom is a laktoherb teát, meg mensi alatt még jobban odafigyelek a folyadékfogyasztásra. Eddig bejött, babuci most 10 hónapos és még mindig van tejcsi!
Szia!
Nekem 2 hete jött meg (8 hetes volt akkor a kisfiam). Igaz, hogy csak gyengén, meg csak 3-4 napig tartott, de a tejemet rendesen lecsökkentette, viszont nem akkor apadt a tejem, amikor megjött, hanem utána 1-2 nappal. Annyira lecsökkent, hogy az volt a mély pont, amikor estére 20-30 ml volt csak benne a szokásos 120-130ml helyett. 2 hete mindennel próbálkozom, valamennyire visszajött a tejci, reggelre 120-140ml van, estére viszont még mindig csak 60-90 ml. Bár mintha lassan, de növekedne a mennyiség. Remélem, ez a növekedés megmarad, és sikerül visszahozni az eredeti mennyiséget. Kitartást neked is hozzá!
Köszönöm a válaszokat, akkor ez lehet a gond.
(A tápszert sajnos már régen kapja, eddig is kevés tejem volt, hiába próbáltam ki minden praktikát. Miután napokig ment az "éheztetés", kapott.)
Ami van, annak örülök, mert a lányomnál még ennyi sem volt. Remélem szinten tudom tartani az a mennyiséget, ami pár napja még volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!