Hogyan milyen gyakran csináljam a 7-7,5-5,3-3 technikát? Mikorra lesz több tej? Több tej lesz?
Figyelt kérdés
A babámnak megnőtt az igénye úgy 60-70 grammal, ennyit nem tud hirtelen termelni a cicim. Mindent megtennék, hogy ne leegyen tápszeres, de nem tudom van e eredménye. Ha mindig kifejem mondjuk óránként akkor mikor etetésre jut a sor nem lesz meginctccsak. segítsen valaki aki hasonló gödörből sikeresen mászott ki!!
5 hetes síró anyuka.. :(
2008. júl. 28. 08:06
1/2 anonim válasza:
Először is nyugodj meg és ne sírj, az nem tesz jót. Ne aggódj ilyen másnál is előfordul. Szopiztasd a babádat amikor csak kéri, lehet, hogy óránként, akkor óránként tedd cicire, ha egy cici nem elég, bátran add oda neki a másikat is. A tejcsi akkor termelődik a legjobban amikor szopizik a baba, fejésnél kevésbé indul be, mint szopival. Ne a fejéssel próbálkozz elsősorban, hanem nagyon sok szopival és meg fog indulni a tejcsi és elég lesz. Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt és salátát nekem az nagyon jó. Ha gondolod vannak különböző tejserkentő bogyók, én nem ismerem, de a more milket nagyon dicsérik.A sör is nagyon jó ha szereted, napi egy pohár csodákra képes. Remélem tudtam segíteni. Kitartás és nyugalom. Ha gondolod írhatsz privát is szivesen válaszolok ha tudok.
2/2 anonim válasza:
nyugalom!ha van a közeletekbe kenguru gold bolt,menj el és vegyél more milket,kapjál be 2dbot(súlly függő)várd a hatását,nekem nagyon elinditotta.elág drága 6000ft,de kitart sokáig.legyen hozzá bizalmad!(ez az agyadban dől el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!