2napos a babám, nem lövellt még be a tejem, mit csináljak? Mindig éhes mem tudom kielégíteni!
nekem is az ötödik napon érkezett meg a dolog. nekem még tejlázam is lett. azt vettem észre, a gyerek estére tök mohó lett, izzadt, kimelegedett a szopiban, én meg úgy éreztem magam, mint aki lázas lett /mértem is a hőmet, azt hittem, belázásodtam, de nem/ éjjel meg vacogtam, rázott a hideg, úgy fáztam.
a cicim csak ezután a tejlázas nap után durrant be.
éjjel nappal evett a babám, már csak akkor vettem le, ha elaludt.
nyugi, ha hagyod folyton, vagyis a baba igénye szerint szopizni, hamarosan beindul, de nagyon beindul. reggel majd csepeg és ha véletlen tovább alszik a babád két szopi között, majd jön a feszülés.
nem csak kajálás miatt akar cicin lenni ám. neki ez a legfőbb biztonság, megnyugtatja, neked meg segít lazulni és pihenni az, ha a babád cumizza a cicit. ennek így kell lennie, hogy hat hétig cicimánia van.
elegendő a tejed, még akkor is, ha kb. 10, 40 grammot is eszik. a pisis pelenka a lényeg, hogy legyen mindig a pelusban cucc... /kaki még nem biztos hogy lesz. nálunk csak hatodik napon lett..../
kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!