Csütörtökön szültem, tegnap lövellt be a tejem, és most hőemelkedésem van tőle. Segítő módszert írnátok?
Figyelt kérdés
Nagyon lever a lábamról a hőemelkedés, pedig így is tele vagyok kétellyel, hogy jól csinálok-e mindent :-(((2010. szept. 6. 10:15
1/3 anonim válasza:
fejni-fejni.
Nekem 40fokos lázam volt tőle, gyorsan a kórházban is tartottak, és ott kellett a szopások között géppel(csapi-vízes )fejni, csak így tudták levinni a lázam.
2/3 anonim válasza:
Fejni és szopiztatni kell minél többet! Előtte tegyél rá forró vizes pelust, nagyon jó érzés lesz /legalábbis engem megkönnyebbített/ és utána sokkal könnyebben indul a tejci. Nem tart sokáig ez az állapot, nekem összsen fél nap volt és egy éjszaka. Minden jót.
3/3 xStefix válasza:
Szoptass és fejj gőzerővel! Fontos, hogy alaposan és gyakran kiürüljön a melled, különben a pangó tejtől begyulladhat, tejlázad lehet és még a tejed is visszaeshet. Jobb ezeket megelőzni...
Csak ügyesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!