Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3hos babam nem akar cicizni?

3hos babam nem akar cicizni?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jol szopott potlast nem kapott,egyik naprol a masikra nem hajlando befalni a cicit üvölt inkabb,pedig ehes.lefejtem cumis üvegböl 150ml megett.vajon ezutan csak a lefejt tejet fogadja el?valami ötletek?elsö perctöl van cumija,idái nem zavarta a szopizast
2009. dec. 23. 06:59
 1/4 anonim válasza:
Próbáld meg más helyzetből rárakni, vagy kicsit tovább próbálkozz vele, nálam is volt már hasonló nem tudom miért
2009. dec. 23. 08:21
 2/4 anonim ***** válasza:
próbálj testhelyzetet váltani, lehet, hogy másik tejcsatornából jobban jön a tej neki.
2009. dec. 23. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen nálunk is volt emlékszem.Én mindig azt csináltam,ha nem fogadta el a cicit,sétáltam vele,majd megprobáltam,séta,proba,séta...És egy idő után mindig elfogadta.Vagy váltottam,hátha a másik szimpibb neki.Avédönő akkor azt mondta lehet már peteérés és azt érzi.
2009. dec. 23. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam annyira nem kellett neki a cici,hogy addig idegesítette magát amíg úgy sírt hogy már nem kapott levegőt.Kénytelen voltam lefejni és üvegből adni,azóta is csak abból eszik,már egyáltalán nem cicil,csak az üveg...Most 3,5 hónapos.
2009. dec. 25. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!