Lassan inkább letagadom, hogy szoptatok. Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Kétéves múlt a kicsi lányom és még szopik. Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Ismerőseim már egy-másfél éves korában is elcsodálkoztak rajta, most meg kérdezgetik, hogy végül is meddig szoptattam őt. Mikor kibököm, hogy még szopik, totál ledöbbennek. Látom rajtuk a döbbenetet. Maga a szoptatás nem zavar, de az általa kiváltott reakciók igen. Lehet jobb lenne letagadni?2014. ápr. 20. 23:02
21/22 A kérdező kommentje:
Engem is szinte idegenek zaklatnak a kérdéseikkel, főleg a környéken lakók, szomszédok, kisgyerekesek. A családom nem mer beleszólni, egyetlen közeli nőrokon sem tudott pár hétnél tovább szoptatni. A szemükben már akkor is ufó voltam, amikor elegendő (+ két tejtestvér) tejem volt az első hónapokban, hogy csak anyatejjel lakassam jól a babámat. Ők látják, hogy milyen gyönyörű, egészséges, kiegyensúlyozott a leányzó.
2014. ápr. 21. 22:46
22/22 anonim válasza:
én is szoptatom 2 évesemet,de csak alvás előtt,senki sem tudja,csak a férjem,már letagadom,mert elegem lett a sok magyarázkodásból,nemsokára úgy is vége,mert egyre rövidebb ideig kéri,van,h nem is kell már neki,szépen leválasztja saját magát,áprilisban múlt 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!