10 hónapja szoptatok és kb.2 hete viszkető, száraz foltok/pörkök jelentek meg a mellbimbó udvarában. Volt valakinek hasonló?
Néha a kezemen szokott ekcéma lenni de az apró hólyagokból alakul ki.
Orvoshoz nehezen tudok menni. Próbáltam már gyulladás csökkentő krémmel de nem sok hatása volt.
A legjobban szoptatás után viszket.
Valaki tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm!
Lehet gomba is!
Menj el orvoshoz!
Köszönöm a válaszokat!
Ecetesvíz? Nem fogja felmarni?
Van itthon canesten krémem azzal szabad kenni? Nem lesz baja a kicsinek tőle?
cenestennel a bimbódat semmiképp
borax oldattal fertőtlenítsd és a babád nyelvét is, és kenheted körömvirág krémmel is
Köszönöm a válaszokat!
Voltam bőrgyógyászaton és ez is ekcéma!
Nem kentem össze vissza minden vacakkal. Egyedül a gyerek gyulladáscsökkentő popsikrémjével kentem amit mindig lemostam az újabb szopi előtt.
Az ekcémától baja nem lesz a kicsinek viszont az orvos azt javasolta hagyjam abba a szoptatást mert szteroid tartalmú krémmel(elocom) lehet csak gyógyítani.
Hát nem érdekel ki mit mondd de biztosan nem hagyom abba a szoptatást és a mellemre rá nem kenek ilyen sz.rt!
Holnap érkeznek a homeopátiás szereim(kecsketej szappan, olívaolajos szappan,shea és kókuszvaj) előbb ezekkel próbálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!