Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Képtelen vagyok elválasztani...

Képtelen vagyok elválasztani a babámat?

Figyelt kérdés
Közel 1 éves a babám és éjjel-nappal szopik még. Már nagyon lefogytam, belebetegedtem a szoptatásba, orvos (is) javasolta, hogy eddig és ne tovább, DE mégsem tudom elválasztani, mert éjjel addig visít, amíg nem kapja meg, most éjjel 1 órát visított, mint akit ölnek és semmi más nem kellett neki (tea, víz) és miután megkapta és szopott, elaludt. Nappal is 5-6x kiköveteli, addig hisztizik, húzkodja a pólomat. Lelkiismeretfuldalásom is van mégis. Teljesen legyengült az immunrendszerem és mégis van tejem. Gyógyszert sem tudok szedni, pedig kellene. Attól tartok, ha nem lesz tej, akkor sem fogja abbahagyni a szopást. Tévedek? Meddig lesz így?
2009. dec. 20. 12:17
1 2
 11/13 xStefix ***** válasza:
100%
Én sokszor ajánlottam már a fórumon szakembert (szoptatási/laktációs tanácsadót), de neked ebben a helyzetben különösen ajánlanám, mert szerintem itt már nem csak szoptatási nehézségről van szó. Abból, amit leírtál, nekem elég összetettnek tűnik a probléma, kezdve a te rossz fizikai állapotodtól a fiad túlméretezett hisztijén és valószínűleg rosszul rögzült evési/szopási szokásain keresztül egészen a nem létező házaséletetekig. Sok részlet-tanács jutott már most is eszembe, de úgy gondolom, egy igazi szakember tudná neked a legjobb tippeket adni, ők sokkal jobban átlátják a hasonló helyzeteket. Ha gondolod, küldj egy privit és ajánlok neked egy nagyon kedves tanácsadót, aki már nekem is többször segített. Illetve, ha gondolod, leírhatom az ötleteimet is. Addig pedig kitartás!
2009. dec. 21. 16:49
 12/13 xStefix ***** válasza:
45%
Előző vagyok. Annyit még hadd javasoljak, hogy ne kezdd el őt rögtön, pláne drasztikusan elválasztani, senki tanácsára! Én mindenképp arra bíztatnálak, hogy adj még egy esélyt magatoknak, mert szerintem van még mód arra, hogy a szopi megtartása mellett megoldjátok a helyzetet. Persze, ehhez nagy akaraterőre és kitartásra van szükség - amit, ha most úgy is érzed, hogy biztosan nincs, megszerezhetsz magadnak, ha áll melletted valaki, aki támogat. Tudom, miről van szó, én is átéltem hasonlót. Próbálj még adni magatoknak pár napot, amíg döntesz és/vagy amíg igazi szakemberrel is beszélsz.
2009. dec. 22. 13:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, az utolsó válaszolónak is nagyon köszönöm.

Most éjjel csend volt, 2x kelt, 2x szopott és így végigaludta az éjszakát.

És mi is. Egyenlőre az éjszakai szoptatások maradnak, úgy néz ki. Nappal próbálom a figyelmét terelni, itatni, játszani vele, amikor jön polót húzni.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek

2009. dec. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!