A reggeli szopizást szeretném ha elhagyná a fiam?
Figyelt kérdés
Reggel kb.7 körül még szopizik, aztán vissza alszik.Arra gondoltam, hogy kapna junior italt.Érdemes megpróbálnom? Melyik junior italt érdemes megvenni?Előre elkészíthetem? Miben adjam neki, mert pl cumisüveg kilőve, mert 8 hónapos korától nem használunk cumisüveget.Kubu flakonjában abból nem folyik ki, vagy cseppmentes itatópohárban?2014. ápr. 7. 21:03
1/8 anonim válasza:
pedig reggel a legéhesebb az ember..
én tápszert adnék inkább akkor, nem junior italt
2/8 A kérdező kommentje:
22 hónapos, akkor is tápszert?
2014. ápr. 7. 21:18
3/8 anonim válasza:
hm...
igazából én csak a reggeli-n vagyok ki, hogy pont azon etetés előtt van a leghosszabb etetésmentes időszak és pont azt hagynád ki.
sajnálom hogy nem tudtam érdemben segíteni
4/8 A kérdező kommentje:
ó, éjjel is ébred még szopizni...egyszer minimum...nincs nálunk átaludt éjszaka
2014. ápr. 7. 21:27
5/8 A kérdező kommentje:
napközben nincs, csak este és reggel...na és persze éjjel minimum 1x
2014. ápr. 7. 21:28
6/8 anonim válasza:
nálunk is igy zajlik az éjszakánk..(16ho).reggel cici vissza alszik.... tej vagy kakaót szoktam adni,kubus flakon is jó, ivójoghurtot szoktam adni bene''nem folyik ki'' (izesitett vizes flakonon van olyan kupak)
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a vacsora nem elég tápláló, ezért éhes.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat.Mióta megszületett, felébred éjjel, tehát, hogy nem lakik jól....az nem lehet.Vacsorázik rendesen, de elalvás előtt még szopizik is, és nem csak komfort szopizás...A tejet nem szereti, talán az ivójoghurtot megpróbálom még egyszer...bár a múltkor az sem jött be neki.
2014. ápr. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!