A lefejt tejet mindenképp le kell hűteni, mielőtt lefagyasztom? Már lassan 3 hónapja
Figyelt kérdés
fagyasztom, és még adtam is belőle valaki más babájának, erre tegnap olvastam, hogy ha rögtön fagyasztom, akkor büdös lehet, illetve tönkremehet?
De hát a fagyasztó is lehűti fagyasztás előtt, mi a különbség, vagy ez másért lehetett az illetőnek?
Sajnálnék ennyi tejcsit kidobni, sokba is kerültek a zacsik, meg az ismerős kislánynak is remélem nem adtam rosszat, mert ciki lenne...
Kiolvasszak egyet, és megkóstoljam, megszagoljam?
2009. dec. 19. 17:17
1/2 anonim válasza:
Én anyatej gyűjtőbe adtam le tejet. Ott azt mondták úgy kell, hogy kihűl szobahőmérsékletűre, aztán hűtő, majd fagyasztó. Ha a fagyasztott tejhez akarsz hozzáadni megint szobahőmérsékletűre aztán hűtő. Szerintem innen láttatlanba senki nem tudja neked megmondani, de kiolvasztani sem igazán érdemes, mert nem feltétlen édes az anyatej ahogyan azt hiszik. Számunkra furcsa, nem is tudnám mihez hasonlítani.
2/2 anonim válasza:
Néha én sem teszem hűtőbe, hanem megy rögtön a fagyóba. Sőt, a fagyóban rá is szoktam önteni az előző adagra, ha csak kevés van.
Egyszer valaki írta, hogy ez nem gond, és megmagyarázta technológiai oldalról (már nem emléxem pontosan), de engem meggyőzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!