Anyatejes anyukák, hány alkalomra csökkent a szoptatás amikor először megjött a mensitek szülés után? Már 8 hónapos a fiam, napi 5ször még kap és nyoma sincs mensinek.
Figyelt kérdés
mivel kis tesót akarnék...én örülnék ha végre lenne...2014. ápr. 5. 14:38
1/7 anonim válasza:
egyáltalán nem csökkent..! még 20 hónaposan is függő volt.!
2/7 anonim válasza:
Nekem kisfiam 17 hónapos korában jött meg, 26 hós koráig szopizott. Én vettem el tőle, nagy cicista volt :-)
3/7 anonim válasza:
16 hónapos, mi is kistesóval próbálkozunk, még nem vagyok termékeny :D
4/7 anonim válasza:
Szülés után három hónapra jött meg először, de nem csökkent a cicizés, talán később.. Most két éves és még szoptatom.
5/7 anonim válasza:
11 honapos volt, akkor reggel es este szoptattam (illetve, ha beteg volt, akkor gyakrabban). Mi is kistesot szerettunk volna akkor mar egy ideje, mar en is kezdtem ezen agyalni, hogy mi legyen akkor? 15 honaposan hagytam abba a szoptatast, es a kovetkezo honapban mar terhes is lettem.
6/7 anonim válasza:
Utolso vagyok, egyebkent erre en is rakerdeztem anno :) akkor 9 honapos volt a nagyobb fiam es 4-szer szoptattam/nap.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.most sikerült napi 4-re csökkentenem a szopit...hát....majd meglátjuk....
2014. ápr. 14. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!