Most mit tegyek, fejni szoktam a tejem, és úgy adom oda a babának, de most szétrepedtek véresre a mellbimbóim. Fejnem muszáj, mert begyullad, de ez csak rosszabb lesz ha fejem. Hogy gyógyítsam meg gyorsan?
A Lansinoh tényleg jó, de nekem éppen az okozott gondot, hogy a kisebesedett, de nem vérző mellbimbómat kezelgettem ilyen-olyan krémmel (Lansinoh, Garmastan, Bepanten), ami szép vart képzett a bimbómon, és mikor ezt a varas-megkeményedett bőrt a baba elkezdte szívni, egyszerűen eltörött, behasadt, és ettől kezdett el vérezni. Úgyhogy hagytam a csudába a krémeket, és Forever Aloe Vera First-tel fújkáltam, utána megszűntek az ilyen problémáim. Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy ha könnyen jön pár csepp tej, anélkül, hogy megint felszakítanád a bőrt, akkor nyomj ki egy kicsit, úgymond "áztasd elő" a mellbimbódat, és utána kezdj el fejni, talán így nem szakad be a seb újra.
És nem kell megszokni, de hidd el, ha megerősödik a bimbód, akkor már nem lesznek ilyen problémáid. És esetleg próbálkozhatsz is majd a cicire szoktatással, mert ha olyan gondok vannak, hogy a baba nem tudja helyesen bekapni a bimbót, a mellszívó (már ha nem kézzel fejsz) egy kicsit átalakítja, és lehet, hogy később már sikerülni fog a szoptatás is.
4es vagyok
Igen a first tenyleg jo:-) nem is jutott eszembe, h azzal fujjam, mondjuk azt nem tudom miert:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!