Mi lehet a baj, kevés a tejem vagy rosszabb ízű mint máskor?
Lehet hogy kezd elapadni és ilyenkor más íze van a tejnek.
Jó tanács a nyaraláshoz: vigyél tápszert.
Jajj ne :-( Én is ettől félek, pár hete jött meg először a menzeszem, lehet hogy akkor ezért? de miért amikor igény szerint szoptattam??? Én még legalább két hónapig szeretném szoptatni, az nem lehet hogy csak így elapadjon :-((
Mindenképpen viszek tápszert.
A hasmenéstől simán apadhat a tejed, hiszen rengeteg folyadékot vesztesz. De ugyanúgy vissza is jön, ha szopik a babád. Ha elkezded cumisüvegből a tápszert adni neki, akkor nyilván inkább azt fogja enni, mert nem kell érte megdolgozni. Az itatás dettó. Onnantól meg tovább fog apadni.
Szóval inkább két napig non-stop lógjon a cicin, mint utána búcsút mondani a szoptatásnak. Szerintem.
Az előttem hozzászólónak teljesen igaza van.
A tej ize változik a menzesz alatt, de ezt át kell küzdeni. Nemsokára visszaáll minden a rendes kerékvágásba, ha a tea és a tápi nem kavar be.
Legyél kitartó és ne aggódj: a tejet még akarva sem lehet ilyen hamar elapasztani. Egy pár nap türelem és sok-sok cicizés és minden okés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!