9 hetes terhes vagyok és napok óta fáj a torkom! Tudnátok valami jó praktikát rá, mert csak egyre rosszabb? Ugye a babónak nem lesz baja?
Én 6hetes vagyok. Mezet eszek sűrűn egy-egy teáskanállal, tantum verde sprayt napi 3-4szer.
te mit próbáltál eddig?
Szia én 6 hetesen voltam nagyon beteg ,láz nélkül hál istennek, de fájt a torkom arra kék sálat tettem ,plusz gyógynövényes cukorkát szopogattam ,folyt az orrom arra orrcsepp muszály volt ,a gyerekekét használtam Nasivin sanftot, meg néha Kalmopyrint mert már annyira szarul voltam hogy azt hittem meghalok.
Ja és a patikában vettem C vitamint aszkorbinsavként kértem .,és ebből egy késhegynyit naponta teába!!iszonyatosan ugattam is néha Sinecódott kellett mert már nem bírtam a köhögést és féltetem hogy elmegy a baby,de mára már nics bajom tök jól vagyok csak a hányinger és étvágytalansággal küzdök!
Gravidát szedek ,csüt voltam 9 hetes Uh mondták hogy szépen megvannak a kezecskéi, lábacskái stb 22 mm minden ok
Ez most valami járványos nyavalya, nekem is ez van. Sok C-vitamin, sok folyadék, mézes tea.
Egyébként a karamell nagyon jó torokfájásra - sajna nekem terhességi cukor miatt tiltott, de nem terhesen gyorsan levitte a gyulladást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!