Meddig sikerült fenntartani az anyatej+tápszer felállást? Bővebben lent.
Amíg el nem megy a tejed. Mi elejétől így eszünk és még mindig van valamennyi tejem(kb. 40-50ml/etetés).
Mi is 2 hónaposak vagyunk.
Szia!
Mi is 8 hetesen kezdtünk szopi mellett tápszert enni, és 6 hós koráig működött a kettő párhuzamosan.
A sógornőmnek 5 hónapig, mi első perctől tápszeresek voltunk. Bírom, hogy mindenki azt kérdezi biztos, hogy nem elég ne adj neki tápszert...én elhiszem, hogy jót akarnak(kivéve aki nem), de ha nincs más megoldás?!
És nem hiszem, hogy 60ml elég egy két hónapos babának.
16:56
Én csak azért kérdeztem, hogy mennyit hízott, mert van aki ha nem hízik havonta egy kilót akkor már aggódik.
Meg az sem mindegy mikor eszi a 60-at, reggel vagy este.
Köszönöm a válaszokat, biztató.
260-at hízott 1 hó alatt...
Az tényleg nem sok, sajnálom, hogy így alakult.
(a fiam 6 hónapos korától csak reggel és este szopott, ami nem sok, de csak 21 hónaposan választottta el magát, úgyhogy bármi lehet.)
Ha kitartóan fejsz és nem görcsölsz rá, akkor elméletileg addig, amíg meg nem unod. Gyakorlatilag, ha a tejcsatornák nem járatódnak be megfelelően az első hónapokban, akkor kisebb az esély, hogy a szervezeted tartósan támogassa a hosszú távú fejést.
Ha cumizik és/vagy cumisüvegezik, akkor várhatóan rövid távon teljesen abba fogja hagyni a szopást. Hacsak nem próbálsz meg ellene tenni.
CSAK AZÉRT EMELTEM KI A KÉRDÉSEM, HOGY BIZTATÁST ADJAK MÁSNAK!
AZ ÉGVILÁGON SEMMIT NEM CSINÁLTAM, SZOPIZOTT, ESTE TÁPSZERT KAPOTT, AZTÁN 2-3 HÉT ALATT ELHAGYTA A TÁPSZERT, MARADT A BŐSÉGES, ÉTVÁGYÁRA BEÁLLT SZOPI, GYÖNYÖRŰEN HÍZIK ÉS MINDJÁRT 8 HÓS!
SZÓVAL 1-2-3 HÓNAPOS BABÁK ANYUKÁI: NYUGI!
- NE MÉRJ!
- BÍZZ MAGADBAN!
- PÁR CSEPPBŐL IS LESZNEK MÉG DECIK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!