Laktoherb tea pozitív hatása hány nap múlva jelentkezik?
Figyelt kérdés
Csak filteresben lehet kapni a Herbáriásat?2008. júl. 24. 10:45
1/5 anonim válasza:
Nekem nem jott be..ittan ezerrel...szorgalmasan..megse lett tobb tejem:-(
2/5 anonim válasza:
Ez a tea nálam sem vált be, a babám csak nyugtalanabb lett tőle. Így gyorsan elhagyuk. Inkább próbálj ki más homeopáiás szereket (urtica urens - naponta 3*5szemet, more milk kapszula - erről nincsenek tapasztalataim.
3/5 A kérdező kommentje:
Senki más nem használja?
2008. júl. 24. 21:41
4/5 anonim válasza:
Én használom, de csak napi 1 filter egy literbe, szerintem nem a tea segít hanem a rengeteg folyadék. Napi 5-6 litertr igyál és az a legolcsóbb garantált dolog. Próbáld ki legalább 2-3 naípot és aztán vároma válaszod, hogy hogy sikerült. Nekem másnap már segített sőt szinte köv szopinál. Mindig szopi közbe megiszok fél litert. Vagy akár többet. Jah és szinte csak vizet iszok.. már rászoktam.. :) lassan függő leszek :)))
5/5 anonim válasza:
Én használom, bár nem tudom, mennyire hatásos a tejmennyiség növelésére. Elvileg 3-5 nap alatt jelentős javulásnak kell lennie. Én a citromfű miatt iszom, és ha elhagyom, akkor nyugtalanabb a pici. A kórházban ajánlották nekem is, volt, akinek bevált... Én azért iszom, főleg a folyadák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!