Hogyan oldjátok meg a csak anyatejes baba etetését, ha elmentek otthonról?
És ezt miért keltett most teljesen nagybetűvel írni?
Gyerekre futja, észre már nem.
Kérdező, tudom nem tartozik a témához de hidd el nagyon zavaróak a nagybetűk, akkor inkább csupa kisbetűvel írj...
A kérdésre válaszolva, én inkább a hűtés miatt aggódom, szobahőmérsékleten gyorsan romlik a tej (max 1 óra). Vannak olyan pelenkázótáskák, aminek van hűtős rekesze, de pici praktikus hűtőtáskák is vannak. Megmelegíteni egyszerűbb, bármilyen étteremben (kínai pl) szívesen beteszik pár màsodpercre a mikróba, vagy adnak forró vizet amibe beleállíthatod. De erre is van "gyári" megoldás: autós cumisüveg melegítő.
Tudom, ez nem válasz, de látod, mennyivel macerásabb nem szoptatni nyilvánosan...?
Egyébként nem romlik a tej annyira gyorsan, szobahőn pl. 4-8 órát bír. Persze nagy melegben ennél jóval kevesebbet, de akkor úgyis szerzel valamilyen hűtőtáskát. És a legtöbb baba langyosan is elfogadja azért, nemcsak testhő-melegen.
Viszont az üveggel kapcsolatban a cumizavart is meg kell említeni, ezt is gondold végig azért, főleg, ha rendszeresen így tennél.
Biztos, hogy ennyivel jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!