Azokhoz az anyukákhoz lenne néhány kérdésem, akik nem tudtak szoptatni, viszont lefejték a tejet és üvegből adták a babának?
Hogy oldottátok meg, hányszor/milyen gyakran fejtetek egy nap?
Elég volt a babátoknak vagy kellett pótolni tápszerrel?
Mennyi ideig volt igy tejetek?
Mikor jött meg először a menstruációtok?
Szia!
Az első kb. 3 hónapban naponta 4x fejtem: hajnali 3-4 között, de. 10-11 között, du. 16 körül és este 21 körül. Általában ezekben az órákban aludta, vagy ha fent volt is szépen elnézelődött.
Később a délutáni fejést elhagytam, mert napi 3 fejéssel is sikerült a napi adagját lefejnem, sőt sokszor még többet is.
6 hónapos koráig elegendő volt neki a tejem. akkortól kihagytam a délelőtti fejést is, így csak hajnalban/reggel és este fejtem. 7 hónapos kora körül a reggelit is elhagytam, csak az estit hagytam még, de ekkor már két esti fejésből jött ki egy adag. Aztán szinte napról napra egyre kevesebb lett, igaz ekkor már én sem erőltettem nagyon a dolgokat mert nagyon fárasztó volt a 2 évesünk mellett.
6,5 hónapos volt a pici amikor először megjött. Első babámat szoptattam végig és akkor is szülés után fél évvel jött meg először a menszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!