Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítség! Miért alussza végig...

Segítség! Miért alussza végig a nappalokat a 4 napos babám?

Figyelt kérdés
Még enni sem hajlandó felkelni,alig tudom felébreszteni,ha sikerül,akkor csak üvölt és nem akar ciczni!Egész nap nem evett,nem tudom mit tegyek!
2009. dec. 14. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Már otthon vagytok? a kórházban nem volt aluszékony? nem néztek nála billirubint, nem sárgult be esetleg? ha lefejed a tejet, megissza üvegből?
2009. dec. 14. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem egy 4 napos babánál nem normális, vidd el a védőnőhöz, nehogy kiszáradjon, vagy valami baja legyen :(!
2009. dec. 14. 16:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem sárgult be a kórházban,hajnalban végig fent volt,szopizott meg tápszert kapott pótlásként.Reggel 8 körül megnyugodott és azóta szinte csak alszik.Persze pelust cserélek és próbálom ébreszgetni.Párszor beleszopott a cicibe,de utána ordított:(Nem tudom mit csináljak!
2009. dec. 14. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor hívd föl a gyerekdokitokat,a védőnőt, vagy az ügyeletet. Ne ijedj meg, de jobb félni, mint megijedni!

Majd írj, hogy minden rendben van veletek!!

első válaszoló voltam

2009. dec. 14. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első pár napban nekem is nappal aludt és éjjel volt fent inkább. Azt mondták keltsem fel 3 óránként, de nem lehetett, volt hogy aludt 4-5 órát. Szerintem ne izgulj, próbáld cicire tenni sűrűn!
2009. dec. 14. 16:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk az etetésen:) Bekapott 60 ml-t:) Bizony ő is éjjel van ébren,akkor jobban szeret nézelődni.Bár ez lesz a második éjszakánk itthon és rosszul írtam,mert 5 napos,nem 4...de a lényegen nem változtat
2009. dec. 14. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is ezen aggódtam itthon pár naposan. Most három hetesek vagyunk, most kezdi el a 2,5-3 óra alvást. Eleinte nálunk is eltelt így rendesen az idő, bár még most is van olyan, hogy eszik, aztán peluscsere, stb. ébrenlét, aztán be a kiságyba, de már annyira fáradt, hogy azért nem tud elaludni. Mire elalszik, eltelik sokszor 3 óra a felkeléstől, plusz még az alvásidő... így van, hogy 5-6 óránként szopizik. Nem tudok vele mit csinálni, mert ha meg felkeltem, nyűgösebb lesz utána. Majd beáll náluk a rend, még nagyon picike a babád. Más dolga sincs, csak hogy egyen és aludjon.

Minket is hazaengedtek a kórházból, tehát a sárgaság eredmény jó volt, de azért láttam némi sárgaságot rajta itthon, én ennek tudtam be az aluszékonyságot. Mostmár azért jobb, de még mindig inkább éjjel kell 2 óránként, nappal bezzeg alszik 4-5 órákat... :o( Lesz ez még így se... :o)

Azért tényleg, ha 4 óránál többet alszik, próbáld meg kelteni. És kitartást a cicizéssel, majd az is beindul. Nekünk sem ment simán az elején.. mostmár kezd belejönni a drága.

2009. dec. 14. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz semmi baj. Minden gyerek más és más. Ha összességében 24 óra alatt eleget eszik, akkor semmi gond. A fő, hogy gyarapodjon és amikor ébren van, legyen jókedvű. Ha ezek megvannak, nincs gond.

Esetleg még a kutacsát tudod ellenőrizni. Ha be van süppedve, akkor folyadékra van elvileg szüksége. (megjegyzem nálunk a fiamnak elég gyakran be van süppedve, néha szopi közben és után - előtte meg nem..., szóval ez sem mérvadó).

2009. dec. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!