Segítség! Miért alussza végig a nappalokat a 4 napos babám?
Akkor hívd föl a gyerekdokitokat,a védőnőt, vagy az ügyeletet. Ne ijedj meg, de jobb félni, mint megijedni!
Majd írj, hogy minden rendben van veletek!!
első válaszoló voltam
Én is ezen aggódtam itthon pár naposan. Most három hetesek vagyunk, most kezdi el a 2,5-3 óra alvást. Eleinte nálunk is eltelt így rendesen az idő, bár még most is van olyan, hogy eszik, aztán peluscsere, stb. ébrenlét, aztán be a kiságyba, de már annyira fáradt, hogy azért nem tud elaludni. Mire elalszik, eltelik sokszor 3 óra a felkeléstől, plusz még az alvásidő... így van, hogy 5-6 óránként szopizik. Nem tudok vele mit csinálni, mert ha meg felkeltem, nyűgösebb lesz utána. Majd beáll náluk a rend, még nagyon picike a babád. Más dolga sincs, csak hogy egyen és aludjon.
Minket is hazaengedtek a kórházból, tehát a sárgaság eredmény jó volt, de azért láttam némi sárgaságot rajta itthon, én ennek tudtam be az aluszékonyságot. Mostmár azért jobb, de még mindig inkább éjjel kell 2 óránként, nappal bezzeg alszik 4-5 órákat... :o( Lesz ez még így se... :o)
Azért tényleg, ha 4 óránál többet alszik, próbáld meg kelteni. És kitartást a cicizéssel, majd az is beindul. Nekünk sem ment simán az elején.. mostmár kezd belejönni a drága.
Szerintem nem lesz semmi baj. Minden gyerek más és más. Ha összességében 24 óra alatt eleget eszik, akkor semmi gond. A fő, hogy gyarapodjon és amikor ébren van, legyen jókedvű. Ha ezek megvannak, nincs gond.
Esetleg még a kutacsát tudod ellenőrizni. Ha be van süppedve, akkor folyadékra van elvileg szüksége. (megjegyzem nálunk a fiamnak elég gyakran be van süppedve, néha szopi közben és után - előtte meg nem..., szóval ez sem mérvadó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!