Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Megkaptam a h1n1injekciót....

Megkaptam a h1n1injekciót. Szoptatom 5hetes babámat. Szerintetek tejbe átkerülve védi a babát is? Meri valaki közösségbe vinni ilyen pici babáját?

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 05:59
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Átmegy az ellenanyag,amit a te szervezeted termel.Közösségbe nem vinném a helyedben.Gondolok itt bevásárló központokra,ünnepségekre.Én is csak levegőzni viszem ki a 6 hetes babámat.
2009. dec. 14. 07:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A védettség nem megy át. Volt egy ismerősöm aki a sima influenza ellenit kapta és szoptatott. A nagy gyerek a suliból haza hozta és rá pár nappal a kicsin is kijött. Nem kapja meg. Védőnő.
2009. dec. 14. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem megy át a tejjel.Ezt orvosok is megmondják!!!!!!!!!!!!

A tejjel erösíted az immunrendszerét.Szerintem közösségbe ne nagyon menjetek ha nem muszály.Mink sem ja´runk most a mászócsoportba a lányomal.

22 hós,28 hetes km.

2009. dec. 14. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

De igen, valamennyi ÁTMEGY, de közel sem ad olyan védettséget, mint ha oltást kapna (amit nem kaphat ilyen piciként). Ha el is kapja, mindenképpen enyhébb tünetekre számíthatsz nála, így szoptasd bátran, ezzel tudod a legjobban megvédeni. Akkor is szoptasd, ha az oltás ellenére elkapnád, mert az még erősebb védelmet ad neki.

Én közösségbe nen vinném, mert a szoptatás valamennyire védi, de közel sem 100%-osan.

2009. dec. 14. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,én sem merem közösségbe vinni ,azt hittem csak tulreagálom az egészet azért voltam kiváncsi más véleményére.
2009. dec. 15. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!