Hétfőn lesz 2 hetes a babám. Mennyi az a minimum, amit egy evés alatt meg kell ennie? A súlya 3300 gr.
Figyelt kérdés
Nincs túl sok tejem, csak akkor akarom pótolni neki, ha nagyon muszáj.2014. márc. 7. 18:38
1/7 anonim válasza:
nincs olyan h minimum és maximum
egyen annyit amennyi jól esik neki
am mint ahogy te sem eszel mindig ugyan annyit és bizony van h nem kívánod az ételt vagy éppen ehetnéked van
pontosan ugyan így vannak a gyerekek is
van h éppen csak 20-30 ml eszik vagy h bevág 150ml
van h csak egy picit szomjas van h már nagyon üres a pocak
ami fontos ne TE akar megmondani neki h mennyit egyen bízd rá.....
ha éhes hidd el tuti jelezni fogja neked
ja és ez nem függ össze a súlyával sem :-)
ez az étvágyával függ össze
2/7 anonim válasza:
Anbak idején úgy 60 ml-t mondott a védőnő nekünk.
3/7 anonim válasza:
Nekem vasarnap lesz ket hetes.:-)70et siman bevag egy eteteskor ha nem tobbet.viszont csak 3-4 orankent eszik altalaban.a vedono azt mondta ez sok.dehat cuppog es keri meg...:-)
4/7 A kérdező kommentje:
1-es! Van olyan baba, aki 2 hetesen 150-et eszik?? Amúgy ha szeretném se tudnám ennyivel etetni, sajnos max. csak 50 ml-t tud szopizni. Ennél több "nincs bennem".
2014. márc. 7. 21:58
5/7 lcs válasza:
"A szakirodalom szerint optimálisan az elfogyasztott anyatej mennyisége naponta 150-170 ml/testsúly kg.( Pl.: egy 3000 g-os babának napi adagja 450 ml körül van. A 450 ml-t elosztjuk az étkezések számával, akkor megkapjuk az egyszeri adagot.) :))
6/7 anonim válasza:
ezzel azt akartam írni h a gyerek jobban tudja mint te h mennyi akar enni
ha csak 30 vs. 50 ml írok akkor az nem eléggé markáns különbség h érthető legyen
7/7 A kérdező kommentje:
Ok, értem.:) Köszi!
2014. márc. 12. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!