Egy eves lanyom ejjel minimum negyszer ebred. Ti hogyan szoktatnatok le?
Napkozben alszik kb. masfel orat, este 8-tol reggel hatig alszik, de sokszor ebred. Olyankor mindig cicizni akar, mar nem is probalom visszaaltatni anelkul, mert akkor balhe van. Igy csak csendben kiveszem, cicizik egy kicsit, es visszaalszik. Kb negyedora, siras nelkul, de minimum negyszer. En se, o se alussza ki magat rendesen.
Rosszul evo, napkozben annyit eszik, mint egy kismadar, lehet, hogy ehes, de nem tudok tobbet adni neki nappal, mert nem er ra, szalad egesz nap.
Nálunk is így volt.
20 hónapos korában elválasztottam (nem csak emiatt), és azóta alszik. Most már 3 éves.
Első!
A tesótól nem "szívja el a vitamint", csak Tőled.
Éppen az előbb említett gyerekemet vártam, amíg még az előzőt bőven szoptattam. Semmi bajuk, és sokan szoptatnak tandemben szülés után is, szóval emiatt ne aggódj!
második
Szerintem csak ezért nem érdemes elválasztani. Sok baba van így.
A teázással meg nem tudom mennyivel lennétek előrébb, szerintem odafektetni és fél álomban megszoptatni kevésbé fárasztó, mint teáztatni.
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!