Csatos hordozót - hátamra köthetőt - minimum 10 kilós babához hol találok? Hol tudok ilyet venni?
Nekem ilyen van:
Nekem a 2 éves kistermetű lányom (11,5 kg) nagyon jókat tud benne még aludni is.
(az árát azért sokallom, érdemes nézni az oldalt, hogy nem lesz e akciós valamikor, mert én pár hónapja féláron vettem)
Gremese, Liliputi, Babbinka...(ezek magyar anyukák kézműves termékei és nagyon jók) Manduca, Beco...
Általában webshopokban találsz, illetve ha nem kell, hogy új legyen, akkor a mamami.hu piacterén nézz körül, nagyon szépeket árulnak ott is használtan, kevesebbért:).
Vásárlás előtt azonban, ha van lehetőséged, keress fel egy hordozós klubot, ahol ki tudsz próbálni több féle márkát, ugyanis elég nagyok lehetnem az elrérések abban, hogy mi Neked és a Kicsinek a kényelmes:).
Nekünk Beco van, a mamami boltban vettem, Budapesten.
mamami.hu-n tudsz nézelődni.
Ami csatos: beco, manduca, ergo baby, hirtelen ennyi jutott eszembe.
a manducán sok a zseb ami szerintem tük jó, de én azért vettem becot, mert van egy plusz anyag benne, ami köztem és a gyerek között van, így nagyon könnyű a hátamra venni, mert csak beleültetem és felveszem mint egy hátizsákot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!