28 hetes kismama vagyok. Miért megyek nehezen, úgy mint aki minimum 80 éves? Többi lent!
Figyelt kérdés
28 hetes kismama vagyok, van már egy kisfiam, aki császárral jött a világra. Ezt a terhességet nehezebben viselem, most is fáj a hasam alja, a lábaimat alig bírom egymás után rakosgatni, úgy fáj, olyan, mintha izomlázam lenne a csípőmnél. Ha felállok, lassan, nehezen tudok elindulni. Ilyet nem tapasztaltam az első terhességnél! Orvosnak mondtam, annyit mondott h lehet a császár miatt van fájdalmam, és h ennél már csak nehezebb lesz! Volt valakinek hasonló? Köszi a válaszokat! Ja és 35 éves vagyok!2014. jan. 20. 18:48
1/4 anonim válasza:
szia én 28 éves vagyok 1 terhességem és 30. hétben járok. idáig nem volt semmi extra, nem fájt a derekam simán mentem minden fele de ma... 2 busz megállónyi gyaloglás után azt éreztem,hogy cammogok mint egy medve a hasam leakar esni a helyéről a derekamat meg valami húzza szét belűröl és még ott alúl is fájt. eddig ilyen nem volt
2/4 anonim válasza:
Nekem 3. baba, 24 hetes vagyok és kb. már 3 hete ugyanezt érzem. Nekem azt mondta a dokim, hogy már nem olyanok a szalagok, mint előző terhességeknél. Akkor van baj, ha begörcsöl és olyan, mintha egy kemény labda lenne a hasad. Nekem elég elmenni a boltba és úgy érzem, hogy le akar esni a hasam, derekam nagyon fáj. És valószínűleg ennél tényleg csak rosszabb lesz, de az eredmény megéri. :)
3/4 anonim válasza:
Én is 28 éves vagyok, nekem is első baba. 17 hetes vagyok és nekem is 1 hónapja időszakosan előjön. Napközbe mikor megyek dolgozni, jövök-megyek akkor semmi bajom nincs, akkor "be van járódva", este mikor leülök-lefekszek utána nehéz kikászálódni az ágyból. Van hogy napokig semmi, aztán előjön. 2 napja este például szó szerint másztam ki az ágyból, aztán meg mint egy vénasszony csak topogni tudtam a budira. Anyum szerint ez azért van, mert termel a szervezet egy olyan hormont ami elernyeszti az izmokat, hogy tudjon ott bent tágulni minden. SZóval ilyenkor az izmok nem úgy tartanak, van akinek a háta fáj, dereka, csípő, mikor épp melyik részen ernyednek az izmok, de állítólag el fog múlni, szóval normálisnak mondható..:) Én amúgy csípőficamos voltam kiskoromban, ez még rá tesz pluszba, de nem hinném hogy köze lenne ahhoz hogy ki mennyi idős vagy hanyadik baba.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Mindenkinek boldog babavárást!!!
2014. jan. 21. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!