Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tommee Tippee mellszívó?

Tommee Tippee mellszívó?

Figyelt kérdés
Az összeszereléssel van problémám. Használtan vettem,tudom hogy egyszerű összerakni,mégsem megy. A karból kellene kiállni a kis műanyag résznek amit bekattintok a harmónikába,igaz? De nekem a műanyag rész benne van a harmónikában és nem tudom összepattintani így. Hogyan tudnám megcsinálni?
2014. márc. 6. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem olyan van, de nem igazán értem mi a gondod. A harmonikás rész egy gumigyűrűvel csatlakozik a szívótányéros részbe és a karból kiálló kis részt kell bepattintani a szívótányér átlátszó részén lévő kis részébe, amibe a harmonika megy. Nem tudom érthető-e, de ha nem küldj egy privit az e-mail címeddel és küldök róla fotót :)
2014. márc. 6. 19:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van/volt harom napig hasznaltam folyt orran szajan a tej...ugyh lehet nem te rakod ossze rosszul hanem ugy sz.r ahogy van!mi vettunk egy meledat dupla annyit tudok lefejni vele.es egy alom hasznalni...bocsi hogy nem tudtam ertelmes valaszt adni.
2014. márc. 10. 15:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) Köszönöm mindkettőtöknek, azóta sikerült összerakni rendesen! :)
2014. márc. 13. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!