Tommee Tippee mellszívó?
Figyelt kérdés
Az összeszereléssel van problémám. Használtan vettem,tudom hogy egyszerű összerakni,mégsem megy. A karból kellene kiállni a kis műanyag résznek amit bekattintok a harmónikába,igaz? De nekem a műanyag rész benne van a harmónikában és nem tudom összepattintani így. Hogyan tudnám megcsinálni?2014. márc. 6. 18:29
1/3 anonim válasza:
Nekem olyan van, de nem igazán értem mi a gondod. A harmonikás rész egy gumigyűrűvel csatlakozik a szívótányéros részbe és a karból kiálló kis részt kell bepattintani a szívótányér átlátszó részén lévő kis részébe, amibe a harmonika megy. Nem tudom érthető-e, de ha nem küldj egy privit az e-mail címeddel és küldök róla fotót :)
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen van/volt harom napig hasznaltam folyt orran szajan a tej...ugyh lehet nem te rakod ossze rosszul hanem ugy sz.r ahogy van!mi vettunk egy meledat dupla annyit tudok lefejni vele.es egy alom hasznalni...bocsi hogy nem tudtam ertelmes valaszt adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Semmi baj :) Köszönöm mindkettőtöknek, azóta sikerült összerakni rendesen! :)
2014. márc. 13. 06:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!