Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 10 hónaposom nem akar szopizni...

10 hónaposom nem akar szopizni, öklendezik a bimbóvédőtől, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egész eddig bimbóvédővel tudott csak szopni, nem is volt ezzel probléma. Két napja azonban nem hajlandó cicizni, én majd' eldurranok, ő meg sír, mert éhes. Most lefejtem és üvegből megitta, de ez így nem állapot... Amúgy már csak 3x cicizett naponta, de most nem tudom, mi van. Elválasztja magát? Ilyen hirtelen? De akkor üvegből hogyhogy elfogadja? Lassan jönnek a felső fogai, lehet, hogy azok zavarják? Teljesen tanácstalan vagyok, szeretném még szoptatni, de nem tudom. Üvölt, elfordul, tekereg, megfeszíti magát, ha cicit lát. :(
2014. márc. 5. 09:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kedvesek vagytok, hogy próbáltok segíteni. Bimbóvédő nélkül nem tud szopni, nagyon lapos a mellbimbóm, nincs mit bekapnia... :( De eddig működött a dolog! Tegnap este sem tudtam megszoptatni, lefejtem a tejet, abban áztattam neki egy kis babapiskótát, azt megette. Ma reggel is csak az egyik cicit fogadta el... Félálomban sem tudom mellre tenni, egyből elkezd sírni, ahogy a szája felé közelítek. Ma reggel láttam, hogy valami pici piros foltok vannak a felső ajkán belül, szerintem ezek eddig nem voltak ott, lehet, hogy elharapta a száját? Talán ez is zavarja, vagy nem tudom... Tápszerezni nem szeretném, van még elég sok tej lefagyasztva, amíg elfogadja inkább ezt adom neki. (Amúgy én sem értem, hogy miért kellene abbahagynom a szoptatást, hiszen minden könyv/újság/orvos/védőnő azt javasolja, hogy 1 éves koráig kapjon a gyerkőc tejet is...)
2014. márc. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!