Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van aki "direkt" kb.3 óránként...

Van aki "direkt" kb.3 óránként szoptat de előtte igény szerint tette? Én most próbálom kitolni a 2 órát, mert 2 hónaposom sokszor 1.5 örát szopik vagyis max. Fél órás szünetekkel a cicin van.

Figyelt kérdés
Éjjel végig nyög meg sírva kakil. Jobb lesz így?
2014. márc. 3. 21:01
1 2
 11/11 xStefix ***** válasza:

Kérdező, az enyém 4 hós koráig óránként szopizott.. ;)

Miért ne lenne normális? Vedd észre a különbséget: nem neki nem normális, hanem neked nem az.

Persze megértelek, hidd el, én is tudom, milyen ez a "tömény" szopis korszak. De azt is tudom, hogy ennek mindig OKA van. És ezek a pici babák még ösztönösen (és legtöbbször helyesen!) tudják, hogyan oldják meg ezeket a gondokat: szopizással. Ha kevés a tejed, akkor pláne erre van most szükség, de ha más gondja van, arra is a szopi most a megoldás. Utána megnyugszik, nem? Mégha nem is hosszú időre, de rendben lesz a szénája. Tehát neki tényleg ERRE van most szüksége!

Nem vagyok sokgyerekes, se profi szakember, de 5 év után annyit már tudok, hogy sokkal jobban tesszük, ha a rendelkezésükre állunk, az ilyen intenzív korszakokban is. Úgyhogy én nem a baba szokásain változtatnék (hiszen azok rendben vannak, hidd el), hanem a saját dolgaimat igazítanám hozzá.

2014. márc. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!