Mit csináljak? Másik mellszívó kell vagy eroltessem a szoptatast?
Figyelt kérdés
Egy hetes a babàm a kórhàzban az elso 1-2nap nem igazan ment a szoptatas.kisebesedett a bimbóm.en sirok kozbe k meg nem kapja be rendese .szenvedes.hazajottunk.tommie tippie kezi mellszivom van.en kivoltam bukva.mondom lefejem es megkapja uvegbol.ez igy megy mar 3napja.baj hogy ezt csinalom?igy legalabb eszik es nem csak nyuglodunk mindketten.viszont fejes kozben olyan mintha "eresztene" a mellszivo.csopog mellette ki a tej.azon gondolkozom ujat veszek de milyet?olyat szeretnek amihez van cumisuveg vagy lehet hozza venni.avent?mam?meleda?segitsetek legyszi!!!!2014. márc. 1. 08:07
11/11 anonim válasza:
Előző vagyok.Még annyi, hogy én próbáltam azt, hogy a kisbesedett cicit lefejem, amíg be nem gyógyul, de csak rosszabb lett. Úgy állítólag sosem fog hozzászokni a cici. "Meg kell edződjön."
Én mindig az egyik mellből szoptatok, ami marad, az lefejem. Következő etetés pedig a másik cicibôl. Ha nem elég neki az egyik, akkor tedd át a másikra, utána meg kezd azzal, amelyikkel befejezted.
Nekem így tanította anyukám és bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!