Hagyjam abba a szoptatást?
Szerintem csak úgy érzed, hogy kevés a tejed, és ezt bebeszéled magadnak. Ha egész éjjel nem ébred fel, akkor biztosan nem éhes. Ha éhes lenne, elfogadna mást.
Hízik, gyarapodik? Nappal nem reklamál, hogy éhes? Én nem hagynám abba a szoptatást, szerintem minden ok. Nálatok.
A fiam 15 hónapos koráig szopott, éjjel is végig. Sosem bírt ki 3 órát, inkább 2 óránként szopott kb. 8 hónapos koráig. És 1 éves koráig alig-alig evett valamit, inkább a cici volt a menő. Szerintem még érdemes szoptatnod.
Inkább amire figyelned kéne:
-Mennyire gyarapszik? Bár ebben a korban már ez sem annyira mérvadó, mert ilyenkor jelentősen leáll a súlynövekedés üteme.
-Jelzi-e, hogy éhes? Akár éjjel, akár nappal.
Az sem jelent sokat, ha keveset eszik, a lányom mindig is keveset evett, és mégis jól érezte magát. Most 6 éves, és nem eszik sokat, sőt...
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!