Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elalszik a cicin szopás...

Elalszik a cicin szopás közben, de ha leteszem a kiságyába, sír és fel kell venni?

Figyelt kérdés

Első baba, 1 hetes, eddig éjszaka kétszer kelt fel, szopás után meg aludt az ágyában.

Most az éjszakát végigkínlódtuk, szopott, elaludt rajta, de amikor letettem az ágyába, nyűglődött, sírt, ki kellett venni. Ez ment óránként.

Ilyenkor mit tegyek? Visszatettem mindig mellre, szopott vagy nyammogott rajta, és elaludt megint, de ahogy letettem, kezdte a sírást. Végül úgy aludt el, hogy kivettem magam mellé az ágyba.

MIt tegyek?? MIért van ez???

2014. febr. 27. 07:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet. De az is ha szopi után fejsz. Így megtudod, hogy van e még tejed . Ha van akkor be alszik és ezért nem lakik jól. Amúgy milyen sűrűn kér enni?

Én 3 hétig szenvedtem az állandó sírás és a folyamatos szopik miatt. Teljesen kikészültem. Mindent megtettem, hogy több tejem legyen, de nem sikerült. Ekkor kezdtem a tápszeres pótlást. 4hónapos a fiam, álom baba. Eszik alszik. Szopizik még mindig, de kell neki 60ml tápszer minden szopi után.

2014. febr. 28. 10:22
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát, 2 és fél-3 óránként, de amikor hazajöttünk, volt olyan 2 éjszaka, hogy csak éjjel 1 körül, utána meg hajnal 5 körül kért.

Most szoptattam, igaz, majdnem 1 óra volt és noszogattam végig, mert bealudt volna, de hallottam, hogy jókat nyelt, és most le tudtam tenni aludni.

2014. febr. 28. 10:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha ennyi időt kibír, akkor elig a tejed szerintem. Ne hagyd bealudni és akkor rendben lesz.
2014. febr. 28. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én babám 4-5órákat aludt, annak ellenére,vagy pont azért,mert éhes volt!
2014. febr. 28. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én babám mindig üvölt, ha éhes, nem szokott békésen aludni üres pocakkal. Illetve az elején jókat aludt (szintén 5 órákat is), de akkor sárga volt, ébresztgetni kellett. De egy egészséges csecsemő szerintem jelzi, ha éhes.

De ha kérdező, te úgy gondolod, hogy a babád éhesen is alszik, akkor ébreszd fel és tedd cicire. Ha nem éhes, nem fog enni, én ezt tapasztaltam a lányomnál. Azt nem értem, hogy ha úgy gondolod éhes még, miért teát adsz neki, ahelyett, hogy mellre tennéd? Szerintem a tea felesleges. Az eltelíti ugyan a pocakját (lehet hogy annyira, hogy ki is hagy egy szopit), de nem lakik vele jól.

Én az első, de még a második és harmadik héten is állandóan szoptattam. Volt, hogy egyhuzamban másfél órát (mondogatták nekem, hogy 20 perc elég, lányom nem így gondolta), olyan is volt, hogy óránként. Később már tovább bírja a te babád is, talán tejed is több lesz. De ahhoz szoptatnod kell, ahányszor csak kéri és nem teával vagy tápszerrel helyettesíteni, mert akkor lehet, hogy nem is lesz több. (Barátnőmnek teljesen el is apadt így 2 hónap után, pedig nagyon irigyeltem, mert rengeteg teje volt, nekem meg csak annyi, amennyi a lányomnak elég)

2014. márc. 1. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Több ismerősöm volt úgy, hogy sírt a baba, cicin elaludt, majd letéve felkelt, de ha elaludt (én babám is) 3-4-5 órákat aludt egyfolytában ,majd felkelve újra sírt, és kiderült,hogy kevés a tej,éhesek voltak,fogytak, és pótlás kellett! kislányom kis súllyal született és sokat fogyott is, de miután kapott pótlást nem volt gond! Jól lakott,letettem és békésen aludt!
2014. márc. 1. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!