Helyes mellretétellel kapcsolatos kérdés?
Szia, az elso nagyon hasznos dolgokat irt, en is szopi tanacsadot javasolnek, esetleg nezd meg lakhelyeden nincs e, hatha hazhoz jon, ezt tenyleg nehez leirni, esetleg a gyogyszertarba vagy a vedono tudhatja, van e szopi tanacsado. Ha nincs, nezd meg a llll ligat, en is toluk kertem, es nagyon lelkiismeretes segitseget is kaptam.
Nem kapott cumibol veletlenul a kicsi?
De ne aggodj, nagyon picike meg, hamar osszerazodtok, csak fontos, h a sebesedest elkeruld.
Es tenyleg ha latod, h rosszul kapta be, inkabb vedd ki es probalgassatok ( ugy vedd ki, ahogy az elso leirta)
Sok sikert, jo babazast! :-)
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem kapott még soha cumisüveget, a kórházban kapott párszor vizet, de azt is pohárból adták. A hüvelykujját szokta szopni, már a szülőszobán úgy hozták vissza a fürdetés után, hogy a szájában volt.
Fekve is próbáltam már, de úgy még rosszabb, a hónaljtartás valahogy nagyon nem áll a kezemre. A sebek már begyógyultak a bimbón, kentem lansinohhal eleinte, aztán garmastannal is, és begyógyult. De még most is ugyanúgy veszi be a cicit, és fáj amíg szopik. Mindenesetre próbálkozom tovább, remélem majd belejövünk. Néztem a honlapon hogy van-e a közelben szoptatási tanácsadó, de itt a közelben nincsen, vidéken lakunk.
A védőnő meg mindig akkor jött amikor aludt éppen a pici, 10 percnél meg sosem marad tovább, mindig siet,szóval esély sem volt, hogy esetleg közben felébredt volna, pedig mondtam neki, hogy szeretném megmutatni hogyan szopizik. A kórházi védőnő sem tudott segíteni. De van egy másik védőnő, aki idősebb és kórházi védőnő is volt régebben, lehet, hogy őt megkérem majd, hogy nézze meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!