Mit kellene tudnom a Philips Avent mellpompáról (link lennebb)?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy ilyen mellszívót, első gyerek, mire kell felkészülnöm mellszívás szempontjából? Meg voltatok vele elégedve? Jó oldala, rossz oldala?
2014. febr. 26. 09:07
1/5 anonim válasza:
Szia!
Mind a két gyermekemnél ezt használtam, és nekem bevált, de a legjobb mellszívó az a csecsemő :) Jó babázást :)
2/5 anonim válasza:
Mi is ilyet kaptunk és én nagyon szeretem. Lehet hülyének tűnök, de én eleinte úgy fejtem a tejem, hogy folyamatosan nyomkodtam a kart, de !2 hónap után! rájöttem, hogy nem kell folyamatosan nyomkodni, csak megnyomom amíg látom, hogy jön a tej a cicimből addig nyomva tartom majd megint elengedem megint meg nyomom. De ez csak az én idióta elgondolásom volt, hogy folyamatosan pumpálni kell, gondolom te nem vagy ilyen lökött mint én. (de jobb ha szólok sose tudni) :D Ami még nekünk nagyon hasznos kellék volt ehhez, hogy lehet venni hozzá tejtároló edényeket és egy átalakítót. [link] így nem a cumisüvegbe fejed le a tejet hanem már egyből a tégelybe és csak rátekered a tetőt és már mehet is a hűtőbe. (lehet fagyasztani is, szerintem fölösleges, de ez más kérdés kör) ceruzával tudsz ezekre a tégelyekre dátumot írni. Az átalakító segítségével cumisüveg véget is tudsz tenni rá (cumisüvegé alakítható) szintén azért jó mert nem kell öntögetni a tejet ha nem csak a fejő helyett rátekered a cumis véget és már ihatja is a baba a tejet (mi így nem sokat használtuk mert én inkább azért fejtem a tejet, hogy sok legyen, nem azért mert a babám nem lakott jól a ciciből.(ha szükségvolt még is itatni a babám akkor mi pohárból itattuk, pl. első 1-3 hétben amikor még aluszékony volt a sárgaságtól és lusta volt enni) Elvileg ennek a párnája serkenti a tejtermelést, mert jobban ingerli a cicit mint más mellszívó, hát nem tudom, de az biztos, hogy nekem ha csökkent a tejem akkor és elkezdtem fejni napi 2-3 alkalommal szopi után akkor 3-4 nap múlva megint dőlt a tej a cicimből. Én minden használat után kifőztem, ezt is simán bírja. Szóval én csak dicsérni tudom.
3/5 anonim válasza:
2-es vagyok: Még annyit szeretnék mondani, hogy mi használtan kaptuk, és a fejőtető+cumisüveg alj (nem a tároló tégely, ha nem az átlátszó tipikus cumisüvegrésze) nekünk csöpögött ahol a kettőt össze kell csavarni, de ez szerintem nem általános probléma, csak lehet túl sokszor érte a nagyon meleg kifőzés közben és kitágult a cumisüveg. Fejőfej+átlakító+tároló tégely nem csurgott.
4/5 anonim válasza:
Én is vettem egy ilyet, a fent említett átalakítókkal meg poharakkal, de nem igazán használtam, a mellszívót talán 5-ször, az edényekből pedig 3-at, abból kettőt főzelék tárolására :)
Én csak kézzel tudtam hatékonyan és fájdalommentesen fejni. Mindenkinek más jön be szerintem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Akkor egyelőre nem nézek más után.
2014. febr. 27. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!