Hogy lenne NEKI a legjobb?
Írjatok légyszi mert már tényleg nem tudom, hogy magamra hallgassak e vagy sem.
Kevés volt a tejem, kaptunk tápszert és a gyerekorvos javaslatára kóstolgattunk is, 4-5 kanál volt a legtöbb. Nem bírtam belenyugodni, hogy tápszerrel, krumplival meg ilyenekkel kell jól lakatnom a gyereket. Fejtem mint az őrült, söröztem, teáztam, homeóztam, lett is eredménye: Megint van rendesen tejem, jól is lakna vele, de mindenki (a védőnő, a gyerekorvos, az anyám) azt sulykolja belém, hogy ha már elkezdtem etetni ne hagyjam abba, mert bekavarok neki, többet ártok mint használok ezzel. Még nem volt 4 hónapos mikor kapott pótlást, most 5 hónapos lesz. Azzal indokolják, hogy 1 hónap múlva így is úgyis kell adnom neki mást is, de én szeretném ha addig csak anyatejet kapna, így is olyan rossz volt, hogy el vettük a helyet a kajával az anyatejtől. Én akkor lennék boldog ha csak szopizna, de természetesen a gyerek fontosabb az én lelki nyugalmamtól, szóval ha tényleg az legjobb neki, hogy továbbra is kap pótlást akkor el fogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!