Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy lenne NEKI a legjobb?

Hogy lenne NEKI a legjobb?

Figyelt kérdés

Írjatok légyszi mert már tényleg nem tudom, hogy magamra hallgassak e vagy sem.

Kevés volt a tejem, kaptunk tápszert és a gyerekorvos javaslatára kóstolgattunk is, 4-5 kanál volt a legtöbb. Nem bírtam belenyugodni, hogy tápszerrel, krumplival meg ilyenekkel kell jól lakatnom a gyereket. Fejtem mint az őrült, söröztem, teáztam, homeóztam, lett is eredménye: Megint van rendesen tejem, jól is lakna vele, de mindenki (a védőnő, a gyerekorvos, az anyám) azt sulykolja belém, hogy ha már elkezdtem etetni ne hagyjam abba, mert bekavarok neki, többet ártok mint használok ezzel. Még nem volt 4 hónapos mikor kapott pótlást, most 5 hónapos lesz. Azzal indokolják, hogy 1 hónap múlva így is úgyis kell adnom neki mást is, de én szeretném ha addig csak anyatejet kapna, így is olyan rossz volt, hogy el vettük a helyet a kajával az anyatejtől. Én akkor lennék boldog ha csak szopizna, de természetesen a gyerek fontosabb az én lelki nyugalmamtól, szóval ha tényleg az legjobb neki, hogy továbbra is kap pótlást akkor el fogadom.

2009. dec. 11. 09:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem főleg szoptasd, mindig a tejjel lakjon jól és néha kínálgasd almával, krumplival, répával. Én úgy gondolom, hogy ez nem hozzátáplálás, szóval nem kell kiváltani egy étkezést, de megismeri az ízeket. Egyébként biztos vagyok benne, hogy ha csak szopik, akkor sem lesz "hátrányos helyzetű" később, amikor valóban elkezded a hozzátáplálást. És nagyon ügyes vagy!!!
2009. dec. 11. 14:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindeninek aki írt. Nagyon hasznos volt minden válasz. Rájöttem, hogy túl sokat foglalkozom ezzel a kérdéssel és nem akarok ezen idegeskedni, örülök, hogy végre vissza jött a tejem és nem szeretném ha e miatt újra el menne. Úgyhogy majd lesz valahogy. Szoptatok amikor kéri és úgy látom, hogy éhes maradt akkor adok neki mást is. Szerintem ez lesz a legjobb. Még 1x köszi mindenkinek!
2009. dec. 11. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!