Babám nem kapja be eléggé a mellbimbómat, ajkai nem fordunak ki. Mit tehetnék? Hiába próbálom jól rárakni a cicire, úgy mozgolodik, hogy végül mindig ugyan abba a szájtartásba kerül.
mennyi idős?nem hatékony e miatt a szoptatás?
tudom,szoptatási tanácsadók ezt nem pártolják,de próbálkozhatsz bimbóvédővel.Én mindkét gyerekemet ezzel szoptattam az első hónapokban,mert nem ment nekik a nélkül.
Mi medelásat használtunk,elég jó!
A tanácsadó nem mutatta meg, mit csinálj? Vagy nem mondta el legalább szóban?
Az önmagában nem baj, ha az ajkai nem fordulnak ki; a lényeg az lenne, hogy jó mélyen kapja be a melled, az alsó ajkával minél nagyobb darabot a bimbóudvarból is.
Van egyébként más jele is annak, hogy esetleg nem szopik elég ügyesen? Gyarapodás megfelelő? Pisi-kaki oké? Hangulata, fejlődése megfelelő? Melled nem sebes, nem fáj, nem lesz fura formájú a szopi végére ("féloldalas")? Mert ha ezek rendben vannak, akkor lehet, hogy minden rendben van. Nem minden baba lesz bantunéger szopizás közben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!