Van olyan, aki az elso gyereket siman szoptatta a masodiknal (tobbediknel) viszont nem ment?
Meg nincs 2 hetes a masodik gyerkoc, de mar azon vagyok, hogy feladom. Nincs ejjelunk-nappalunk, 5 percet eszik, bealszik, felora mulva ebred es kezdodik elolrol. Egyszeruen nem birom ebren tartani, de amugyis inkabb csak cumizik es harapdal, nem sziv rendesen.
Mivel az elejen jo sok tejem volt (az elsovel is rengeteg volt), ezert igy is boven jutott neki, folyt magatol, nem volt rakenyszerulve arra, hogy dolgozzon erte. ( a gyerekorvos lemerte es 1 hetesen mar a szuletesi sulya felett volt 250 g-al)
Pedig mar kezdett beallni arra, hogy ritkulnak az evesek, erre kist 2 napja rosszabb, mint valaha, allandoan a mellemen logna, de nem is eszik belole rendesen.
A sok cumizasnak az lett a vege, hogy veresre harapta az egyik mellbimbom, kettevalt felul (van egy nagy melyedes) es rettenetesen faj szoptataskor, utalom az egeszet. :(
A 0 alvastol viszont meg is csappant a tejem, lehet, nem tudom :(
Hu, kedves sorstars, nem vagy egyedul :(
Mindenki azzal jon, hogy a masodikkal minden sokkal konnyebben megy, haaaat, errol ennyit :(
Az en 2 evesem is dackorszak kozepen es duhong meg hisztizik. Semmit nem tudom erdemben vele foglalkozni, baromira nem igy kepzeltem/terveztem :(
Mindenkinek kosz a tanacsokat, biztatast, holnap megyek egy szoptatasi tanacsadohoz, addig fajdalomcsillapitot kell szednem es kiderul kell-e antibiotikum is. En is potolni fogok ma, vettunk egy nagy fecskendot, azzal, vagy poharral, hogy ne zavarjon be a cumi es ne kezdjen meg rosszabb technikaval enni. Aztan meglatjuk :( majd megirom, hogy alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!